Veids kā viegli atrast Kinder olu ar mantiņu no jaunās kolekcijas

Minimums šokolādes, maksimums pieprasījuma. Šķistu – nopērciet jūs piena šokolādes tāfelīti, saņemiet veselus 100 gramus mīļotā kāruma. Bet nē, bērni un daži pieaugušie, kā noburti, prasa un pērk šokolādes olas.

Lielisks mārketinga gājiens plastmasas nieciņu veidā nostrādā, turklāt pamatīgi! Centienos savākt nekam absolūti nevajadzīgu plastikāta sīkumu kolekciju tērējas daudz naudas. Gandrīz katru dienu, pie katra gājiena uz veikalu. Ak, cik daudz vilšanās bieži vien piedzīvo bērns, kad atver kāroto pārsteigumu, bet tur…nieks, kuru gribās nomest zemē un samīdīt kājām. Un kā priekā sāk starot mīļumiņa seja, kad atrodas nepietiekošais elements jaunajā kolekcijā. Žēl, ka tas notiek krietni vien retāk.

Nu tad, ir pienācis laiks pārstāt tukšot savu maciņu par labu viltīgajiem šokolādes pievilinātāju ražotājiem. Tagad jūs bez grūtībām atradīsiet mantiņu no kolekcijas.

Vienkārši paskatieties uz etiķetes marķējuma aizmuguri. Tur pēc datuma jūs ieraudzīsiet burtus, kuri arī izstāstīs jums, vai iekšā ir cerētais pārsteigums.

Šķir nākošo lapu un uzzini noslēpumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru