VIDEO: Kāda situācija šobrīd ir Spānijā. Cilvēki, lūdzu esiet atbildīgi un palieciet mājās!

Sociālajā vietnē “Facebook” ieviets video, kurā redzams kādā situācija šobrīd ir Spānijā. Slim**cas ir pārpildītas, izvēlas glābt tos, kuriem ir lielākas izredzes.


Video ievietotājs raksta:

Ja nu gadījumā kāds joprojām domā, ka tā ir tikai gripa un sociālā distancēšanās ir pārspīlējums.
Re kur situācija Valencia reģionā, Spānijā. Cilvēkiem tiek likta sistēma turpat gaitenī! Visa Slim**ca ir pārpildīta un ar nesen pieņemto lēmumu no valdības- cilvēki vecāki par 65 gadiem netiks likti uz elpināšanas mašīnas; cilvēki ar īpašām vajadzībām vai iepriekšējām saslimšanām (diabēts, vēzis, orgānu transplantu) arī netiks glābti. Prioritāte tiek dota cilvēkiem, kuriem ir lielākas izredzes izdzīvot.

LASI ARĪ ŠO: Dzeriet šo tēju un atbrīvosieties no krēpām plaušās, iekaisumiem un toksīniem! Tikai trīs sastāvdaļas!
Saprotiet, ja mēs neievērosim visus pašreizējos aizsargāšanās likumus un nebūsim godprātīgi pret visiem, Latvija nonāks šādā situācijā. Un pensionāru demogrāfiskais sastāvs pēc 2019.gada datiem ir 432 tūkstoši, un tas ir neskaitot cilvēkus no citām vecumu grupām, kuriem būtu kāda invaliditāte vai gara slimības vēsture.
Ja mēs nesargāsim sevi, mēs nevarēsim nosargāt savas omes un opīšus. Man personīgi ir tikai viena ome palikusi, un es darītu visu, lai viņa būtu pasargāta.

VIDEO VARI REDZĒT NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru