Vienkārši fenomenāli: ko jūsu apakšveļa var pastāstīt par jums. Man sakrita gandrīz 99%!

#2.

Lasi vēl: Ja runa ir par gultas priekiem, tad šie ir zodiaka zīmju pārstāvji šajā jomā ir Dievi!

Šī sieviete ir par sevi pārliecināta personība. Vieglprātība ļoti šo sievieti raksturo. Parasti šīs sievietes bauda aktīvu dzīvesveidu un mīl savu darbu. Viņas ļoti novērtē komfortu un ērtības, kādas sniedz dzīve.

#3.

Šādas biksītes bieži izvēlas neatkarīgas sievietes, kas nebaidās no daudzveidības. Viņas vienmēr ir spilgtas un nebaidās parādīt un demonstrēt savas labākās īpašības. Šāda sieviete nemaz nevar palikt nepamanīta vīriešu acīs.

#4. 

Komunikācijā šādas sievietes ir pietiekami ierobežotas un reti kad izrāda patiesu prieku runāt ar nepazīstamu cilvēku. Spontanitāte noteikti nav viņu rakstura īpašība.  Šādas sievietes izvēlas pavadīt laiku kopā ar savām draudzenēm nekā vīriešiem.

#5. 

Šādas sievietes vienmēr cenšas ievērot noteikumus un rīkoties apzinīgi. Viņas nav garlaicīgas, taču ļoti uzmanīgas. Valda perfekti pār savām emocijām un rīcību. Malači, meitenes!

#6. 

Šādas apakšbikses norāda uz drosmīgu un enerģisku sievieti, kura labprāt ballējās un uzturās vīriešu kompānijās. Mīlas sakari ir ļoti daudz. Seksuāli aktīva sieviete.

#7. 

Šādas sievietes vienmēr dzīvo saskaņā ar saviem noteikumiem. Viņas ir elegantas dāmas, kurām rūp ko par viņām citi cilvēki runā.

#8. 

Neskatoties uz pases datiem šīs sievietes vienmēr jūtas dvēselē ļoti jaunas un enerģiskas. Citām personām ar šādām sievietēm nekad nebūs garlaicīgi. Viņas vienmēr spēs uzlabot garastāvokli un uzturēt ballītes garu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru