Viņa bijusī draudzene piezvanīja viņam pēc pāris mēnešu klusēšanas un paziņoja, ka tūdaļ dzemdēs. Viņš nekad nezināja, ka izdarīs šo

Man kādu dienu piezvanīja un pateica, ka meitene, ar kuru es pirms pāris mēnešiem tikos, tūdaļ dzemdēs, un es, visticamākais, esmu bērna tēvs. Es tā arī nesapratu, kādēļ viņa nekad iepriekš ar mani nesazinājās, bet tas tagad vairs nav svarīgi.
Kad es ierados dzemdību namā, viņa man paziņoja, ka bērnu grasās atdot bērnu namam, bet es tiešām nevēlējos, lai ar viņu tas notiek. Taču būšu patiess – arī es negribēju viņu uzreiz savākt.
Es divas nedēļas nespēju pieņemt lēmumu, pa to laiku bērns atradās Slim**cā, jo bija jāatrisina dažādas medicīniskās problēmas. Bērniņš tiešām ir brīnišķīgs un es mācētu par viņu parūpēties, bet es biju ārkārtīgi nobijies.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm Jūnija mēnesis ir ideāli piemērots laiks, lai ieņemtu bērniņu 🙂
Ja es viņu būtu atdevis, viņam būtu bijusi lieliska ģimene. Var jau gadīties arī pavisam pretēji, ka bērns būtu nokļuvis briesmīgā ģimenē, tad tā būtu bijusi mana visbriesmīgākā kļūda. Ņemot vērā to, ko man teica sociālais darbinieks, es zinātu, kur bērns ir nokļuvis, padarot bērna adopciju par atvērtu procesu un es varētu viņu apciemot. Taču es vienkārši nebiju par to visu pārliecināts.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru