Viņa Facebook apstiprināja draudzību ar nepazīstamu vīrieti. Pēc pāris dienām notika kas patiešām briesmīgs

Jūs ne tikai uzdāvinājāt savas meitas bildi bērnu tirgotājam, bet arī sniedzāt viņam visu nepieciešamo informāciju – vārdu, uzvārdu un skolas adresi. Jūs plkst. 15.00 braucat pakaļ savai meitai, bet viņas tur vairs nav.

Lasi vēl: Kāzu datums pastāstīs par to, kāda būs jūsu laulību dzīve
Jūs pat iedomāties nevarējāt, ka jūsu meita pašlaik jau ir pārdota 43 gadus vecam pedofīlam verdzībā pa to laiku vien, kad devāties mājās no meitas pirmās skolas dienas. Pašlaik jūsu meita atrodas ar maisu uz galvas, brauc furgonā un raud, jo viņa nezina, kur ir viņas vecāki un kas ar viņu notiks. Meitenīte tikai zina to, ka viņu no skolas savāca kaut kāds onkulis.

Pārtrauciet pievienot savam draugu lokam nepazīstamus cilvēkus, nemaz nerunājot par to, ka jūs visiem izrādāt savu personīgo dzīvi!

Jūs pat iedomāties nevarat, cik daudz pasaulē ir cilvēku, kas vēlas nodarīt pāri jūsu bērnam. Katru dienu pasaulē tiek nozagti tūkstošiem bērnu – ļoti daudzus no viņiem nopārdod melnajā tirgū un izved ārpus valsts.

Mēs varam pielikt šim vājprātam punktu, lai visi vecāki zinātu, kādas sekas var būt viņu šķietami nevainīgajām darbībām.

Lūgums:
Neapstipriniet draudzību ar cilvēkiem, kurus nepazīstat.
Nelieciet sava bērna bildes savā profilā – lai arī cik ļoti jums gribētos!
Nekad “neiečekojieties” vietās, kuras jūs mēdzat apciemot ar saviem bērniem.

Noteikti pastāstiet par šīm briesmām visiem vecākiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru