Vīrietis guļamistabā veica remontu un sienas nokrāsoja melnas. FOTO pirms un pēc

Kā pārsteigt mīļoto? Aizsūtiet viņu atvaļinājuma un, kamēr viņa pludmalē sauļojas, veiciet dzīvoklī remontu. Turklāt tik populārasi DIY jeb dari pats jau kļuvusi par greznību.

Remonts guļamistabā savām rokām

Ne visiem ir guļamistaba, jo mūsdienu pasaule ir pārvērtusies par daudzīvokļu māju paradīzi. Ir ģimenes, kurām nākas spiesties mazos dzīvoklīšos. Šim pārim bija paveicies vairāk un viņiem bija iespēja izveidot guļamistabu pēc savas gaumes. Jā, sākotnēji telpas bija briesmīgā stāvoklī.

Viss bija pārblīvēts, vecas mēbes un saplēstas tapetes, kas gadu gaitā bija izbalējušas un telpai piešķira briesmīgu efektu. Tāpēc vīrs nolēma sievu aizsūtīt atvaļinājumā, bet pats pa to laiku guļamistabā veica remontu.

Источник: vk.com/few_meters

Interjeram viņš izvēlējās melnbalto krāsu kombināciju, kas mūsdienās ir diezgan populāra jauniešu vidū. Lielāko telpas daļu, protams, aizņēma pienbaltā divvietīgā gulta un tās sānos naktsskapīši. Siena aiz gultas ir nokrāsota melnā krāsā, kas rada īpašu kontrastu ar gultas galvgali.

Источник: vk.com/few_meters

Grīdā tika ieklāts vieglas krāsas lamināts, lai pilnībā nepārslogotu telpu. Logi dekorēti ar vieglām romiešu žalūzijām, lai samazinātu kopējās izmaksas. Turklāt aizkari bieži vien “nozog” telpu. Turklāt istabai nemaz nebija lielas platības.

Источник: vk.com/few_meters

Arī gultas sānos simetriski atrodas spoguļi un griestu lampas ar oriģināliem abažūriem. Šajās divās lietās ir redzams ģeometriskais raksts, tāpēc tie lieliski apvienojas viens ar otru. Vīrietis pārliecinājās, ka istabā sievai paliek dārgas lietas. Tāpēc viņas gultas pusē viņš nolika plīša rotaļlietas.

Источник: vk.com/few_meters

Sienām vīrietis izvēlējās baltu dekoratīvu ķieģeļu un matētas melnas krāsas kombināciju uz ģipša. Tas izrādījās stilīgs un praktisks, jo šādu “remontu” vienmēr var tonēt, ja ir negadījumi plankumu vai skrambu veidā. Pretī gultai viņš ielieka baltu kumodi ar melnu darba virsmu, kurā varat uzglabāt lietas, dvieļus vai gultas veļu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru