Vīrietis, kuru 6 gadus spīdzināja viņa draudzene, pastāta iemeslus, kādēļ to visu pacieta

22 gadus vecais Alekss Skils, par kuru 6 gadu garumā ņirgājās viņa draudzene, beidzot nolēmis vairs neslēpties un pastāstīt par savas dzīves pēdējiem 6 gadiem. Tā bija dzīve, kas pārvērtās vistīrākajā ellē, raksta life.ru.

Internetā jau iepriekš izskanēja ziņas par Aleksa draudzeni, kura nokļuva cietumā par to, ka viņa spīdzināja savu draugu. Alekss beidzot ir kaut nedaudz atguvies pēc notikušā, tādēļ ir gatavs mums pastāstīt, kas īsti viņu starpā noticis.
Aleksam Skilam ir vien 22 gadi, taču pēdējie 6 viņa dzīves gadi tika pavadīti pilnīgā ellē, kuru uzrīkoja viņa draudzene Džordana Vorda. Viņi iepazinās 2012. gadā koledžā Bedfordā. Meitene jau teju tūlīt uzstāja, ka viņiem nepieciešams dzīvot kopā.

Lasi arī: Džekija Čana meita ir bezpajumtniece – aktiera 19 gadus vecais bērns dzīvo zem tilta; Lūk kāds tam ir iemesls

Alekss stāsta, ka attiecību sākumā viņa draudzene nemitīgi centusies viņu kontrolēt – viņa izvēlējās viņam apģērbu, pat draugus… Un Alekss visu to pacieta, jo dikti meiteni mīlēja un domāja, ka viņa to darot tikai savu rūpju un mīlestības vadīta. Pakāpeniski meitene sāka pielietot fizisku spēku…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru