Vīrietis parāda, cik identiska prece maksā Vācijā un šeit Latvijā – Mēs smagi tiekam “čakarēti”

Konkrēts vīrietis ir dalījies ar pavisam vienkāršu lietu, kura vispārīgi ir saprotama – Konkrēts produkts, cik tas maksā Vācijā un cik tas maksā pie mums šeit – Latvijā! Itkā nekas tāds vai ne, ņemot vērā to, ka pēdējā laikā medijos aizvien biežāk parādās šāda tipa posti, kuros redzams, cik Latvijā ir dārgs salīdzinoši ar citām valstīm.

Šoreiz runa iet tieši par ikdienā nepieciešamajiem produktiem, kas ir vajadzīgs mūsu higiēnai un parastajām ikdienas darbībām un tas jau kārtējo reizi izraisījis smagas pārdomas, nemaz nerunājot par milzīgo algas atšķirību, kāda ir Latvijā un Vācijā – tīri runājot par minimālo algu.

Lieki piebilst, ka trešajās pasaules valstīs preces kvalitāte parasti ir zemāki, kas arī iepriekš jau apstiprinājās kādā pētījumā tepat Latvijā un tas visu kopējo ainu padara tikai skumjāku, jo maksājam ne tikai dārgāk par preci, bet saņemam to arī sliktāku un vājāku!

Šis vīrietis ļoti lielu uzmanību pievērsa zobu pastai, ko ierakstīja arī savā Twitter kontā! Vācijā konkrēta zobu pasta, kura ir augsta zīmola firmas, maksāja 3.25 Eiro, tad arī pats interesantākais! Latvijā šī pati firmas tulbiņa ar zobu pastu maksā “tikai” 6.69 Eiro, pie tam tulbiņa ir vēl mazāka nekā Vācijā, bet maksā vairāk!  Kas Jums ir sakāms saistībā ar šo visu?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru