Vīrietis parāda, cik īstenībā maksā identiska prece Latvijā un Vācijā! Cenas atšķirība ir nesaprotami liela

Visbeidzot tiek stāstīts, ka uz trešajām pasaules valstīm sūta mazāk kvalitatīvakas lietas, tomēr pats skumjākais šajā visā ir tas, ka pie mums cena šīm lietām ir daudz lielāka, nekā citās valstīs, kur tā būs arī kvallitatīvāka. Laiks ķerties klāt vīrieša salīdzinājumam.

Konkrētais pircējas lielāko uzmanību pievērsa dažādām zobu pastām, taču šajā gadījumā runa ies tikai par vienu. Visu informāciju viņš ir norādijis savā personīgajā Twitter kontā. Vācijā konkrētā zobu pasta ar 100ml zobupastas maksā 3.25 Eiro, diemžēl tālāk seko nepatīkamā daļa.

LASI ARĪ: Oho, kāds pārsteigums! Madara Kiviča ir visā pilnībā mainījusi savu tēlu un vairs nav blondīne!

Tālāk viņš pielika klāt bildi ar tādu pašu zobu pastu, kuru iespējams nopirkts Latvijā. Veikalā identiska zobupasta bija tikai 75ml tulbiņā, un maksāja veselus 6.69 Eiro, kas ir uz pusi dārgāka, pie tam mazāks iepakojums.

Lieki piebilst, ka šis ir tikai viens no neskaitāmiem piemēriem par to, ka Latvijā produkti ir daudz dārgāki, nekā citviet, nemaz neaizmirsīsim par to, ka algas Latvijā ir daudz zemākas nekā Vācijā, beigās rodas tikai viens jautājums, kur šeit ir loģika?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru