Vīrietis stāsta par piedzīvoto murgu Akropolē : “Aizbraucām ar tukšām kabatām!”

Kāds vīrietis dalījās savā pieredzē par to, kā viņš centās iztērēt centrā nopirktu dāvanu karti, taču tas viss izvērtās pilnīgā murgā un nesaprašanā. “Sudzibas.lv” portālā vīrietis paziņojis, ka dāvanu karti tā arī nav spējis iztērēt.

“Nopirkām dāvanu karti par 45 eiro, lai uzdāvinātu cilvēkam dzimšanas dienā. Kad visi kopā aizbraucām uz “T/c Akropole” lai Deichmann iegādātos apavus par šo dāvanu karti, mums teica, ka “dāvanu karti nepieņemam”, lai gan veikalu sarakstā kuri nepieņem Akropoles dāvanu karti, šī veikala nav. Tad aizgājām pāest uz “can can” – kur pajautājām viesmīlei, vai pieņems dāvanu karti, uz ko viņa pateica, ka jā.

Kad pāedām, dāvanu karte nestrādāja. 16 eiro sagrabinājām paši pa trijiem. Gājām iepirkties uz “Maxima”, jo teica, ka tur noteikti pieņems dāvanu karti. Kad pašapkalpošanās kasē vajadzēja norēķināties – karte nestrādā, uz ko Maxima’s darbinieks teica, ka vajadzēja norēķināties pie parastajām Maxima’s kasēm.”

No Akropoles viņi ir aizbraukuši ar tukšām kabatām un tā arī 45 Eiro dāvanu karti nav spējuši iztērēt.

Vairāki cilvēki komentāros jau izteikušies par to, kāpēc vīrietis nav devis uz informācijas centru, lai paprasītu kur ir problēma, nevis uz “muļķi” iet tālāk iepirkties ar dāvanu karti, kura nestrādā!

Lasi vēl : “Aeroflot” Lidmašīnas pasažieris atklāj traģisko patiesību : “Aiz 12 rindas gandrīz neviens neizdzīvoja!”

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru