Vīrietis teju nomira tādēļ, ka aizturēja šķavas. Nekad tā nedariet!

Ja jums nāk šķavas, tad šķaudiet, jo šī dabīgā procesa apturēšana var ārkārtīgi kaitēt jūsu organismam un Vese***ai.

Lasi vēl: Kā saprast, ka jūsu mājoklī ir sakrājusies negatīvā enerģija un tam nepieciešama “ārstēšana”? Par to liecina sekojošas pazīmes

Par to mūs brīdina Lielbritānijas ārsti. Pavisam nesen viņi sastapās ar neparastu gadījumu, kas pēcāk tika aprakstīts “BMJ Case Reports” medicīniskajā žurnālā.
Pašlaik Lielbritānija, kā jau daudzas citas valstis, atrodas gripas epidēmijas epicentrā. Aizvien biežāk apkārt nākas sastapties ar šķaudošiem un klepojošiem cilvēkiem.
Ir cilvēki, kas šķaudīšanas laikā aiztur ciet muti un degunu. Šādā veidā gan degunā, gan rīklē, gan deguna blakusdobumā tiek radīts ārkārtīgi liels spiediens.
Nekādā gadījumā nedrīkst tā darīt, jo tā var ne pa jokam nodarīt kaitējumu savai rīklei un balsenei.
Par to pārliecinājās arī kāds 34 gadus vecs Lielbritānijas iedzīvotājs, kuru atveda uz Slim**cu ar balsenes aizmugurējās daļas plīsumu. Viņš nespēja ne parunāt, ne norīt kaut ko.
Izrādās, ka šķaudīšanas laikā vīrietis bija aiztaisījis muti un degunu, lai lieki nepievērstu apkārtējo cilvēku uzmanību un neizplatītu savas baktērijas. Viņš bija darījis šādi arī agrāk. Taču šoreiz kaut kas nogāja greizi, jo pēc pāris stundām sāpes rīklē pastiprinājās, kakls piepampa, parunāt nevarēja.
Vīrietim nācās vērsties pēc palīdzības Slim**cā, taču labi, ka viņam nebija vajadzīga operācija.
Viņam nācās iziet antibiotiku kursu un kādu laiku uzņemt barības vielas caur katetru. Ārsti apgalvo, ka šī retā trauma visbiezāk tiek iegūta pēc ceļu satiksmes negadījumiem, naža radītām brūcēm, šāvieniem vai kaut kā asa norīšanas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru