Vīrs pameta ģimeni. Atvadoties sieva viņam teica: “Kādudien mēs vēl iedzersim tēju!”

Reiz kāds pāris izjuka dēļ tā, ka vīrs satika citu. Kad sieva atvadījās, nu jau no bijušā vīra, tad atvadoties sacīja, ka pēc pāris gadiem viņi satiksies. Un uzaicināja viņu uz tēju.

Šķiršanās

Ģimene izjuka dēļ iemesla, kas daudziem var šķist ļoti banāls, jo ļoti bieži gadās tā, ka vīrietis satiek citu sievieti. Un tas iemesls, kāpēc ļoti daudzas laulības tiek šķirtas.

Vīrieti neapturēja pat četri bērni. Jaunākais no viņiem tajā laikā bija tikai dažus mēnešus vecs. Vīrs un tēvs, kas rīkojās tik necienīgi, nolēma saasināt situāciju. Vīrietis paņēma sev visu laulībā iegūto mantu. Ģimene bija iegādājusies mēbeles un ierīces par kopējo naudu.

Pārdzīvojumu pārņemta, sieva klusībā vēroja, kā nolīgti svešinieki ņem mantas, iztukšojot dzīvokli, kas vēl nesen bija tik omulīgs. Sieviete sev solīja, ka pēc dažiem gadiem ar viņu un bērniem viss būs kārtībā.

Tikšanās

Ir pagājuši pieci gadi. Neuzticīgais dzīvesbiedrs un bezatbildīgais tēvs apmeklēja savu pirmo ģimeni. Sieviete pamanīja, ka bijušais vīrs izskatās vecs. Vīrs sacīja, ka viņa izredzētā atradusi citu. Viņa satika jaunāku un turīgāku vīrieti. Sieviete ielaida bijušo, uzaicināja pie galda un piedāvāja tēju.

Viņa izskatījās lieliski. Un vīrietis to pamanīja. Dzīvoklī bija jaunas mēbeles un sadzīves tehnika. Piecos gados, kas pagājuši kopš šķiršanās, sieviete ieguva citu izglītību un atrada citu darbu. Bērniem bija viss nepieciešamais. Galu galā mamma centās dēļ viņiem. Sieviete satika pieklājīgu vīrieti, ar kuru viņai ir brīnišķīgas, stabilas attiecības. Vīrietis skumji paskatījās uz savu bijušo sievu un paskatījās sev apkārt, nožēlojot par zaudēto ģimeni.

Bērni pat savu tēvu neatzina. Jo pieci gadi bija ārkārtīgi daudz. Vecākie bērni pildīja mājas darbus. Un jaunākie spēlēja zālē, nepievēršot uzmanību viesim. Vakarā bijusī sieva pavadīja vīrieti pa durvīm. Aizbraucot, viņš skumji saprata, ka nekad neatgriezīsies mājā, kuru bija atstājis dēļ sava stulbuma. Cilvēkam bija atņemta manta, kuru viņš novērtēja.

Bet tas, ko viņš nekad nevarēs atņemt – bija mīlestība, kas dzīvoja starp sievu un bērniem. Un tieši tā viņiem palīdzēja pārdzīvot visas grūtības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru