Visi sašutuši: KNAB ķeras klāt jaunietim, kas uztaisīja patriotisku dziesmu, kurā bija uzvilcis KPV LV kreklu

Pamatīgu sašutuma vilni internetā izraisījusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) rīcība – iestādes darbinieki pie sevis izsaukuši jaunieti vārdā Robert Ox, kurš kādu laiciņu atpakaļ bija sacerējis patriotisku dziesmu (linku uz šīs dziesmas klipu varat noskatīties šī raksta beigās) un uztaisījis tai videoklipu, raksta portāls runabildes.lv.

Dziesmā jaunietis aicina tautu mosties un rīkoties, bet klipā valkā partijas KPV LV kreklu. 

Lasi vēl: Piecas visgaršīgākās auksto zupu receptes. Tava ģimene būs tev pateicīga!

Acīmredzot, KNAB ieskatos tā bijusi neatļauta politiskā aģitācija, tomēr interneta lietotāji ar šādu situāciju galīgi nav mierā, atgādinot, ka Latvijā korupcija ir nopietna problēma, un birojam vajadzētu nodarboties ar tās apkarošanu, nevis tvarstīt jauniešus, kas veido mūzikas klipus. Sociālo tīklu lietotāji KNAB pārmet valdošo partiju interešu aizstāvēšanu un neobjektivitāti:

Piemēram, Raivis Lasmanis Facebook raksta: “Tik skaisti redzēt KNAB. Darbībā, tik skaisti vērot kā izpilda citu pasūtījumu, cik skaidri un uzkrītoši viņi parāda ka ir pērkami , hi hi hi uzjautrina mani Latvijas valsts oligarhu un valstsvīru spēlītes, un lielākais abloms ka viņi iesaista tajā visā KNAB, VID UTT, hi pašiem rokas pa īsu”

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru