Visiem autovadītājiem šī informācija noderēs!

Lieliska ideja, kā cīnīties ar degvielas augstajām cenām. Degvielas cenas krasi pieaug, tādēļ nav jābrīnās, ka pavisam drīz cenas kāps vēl augstākas.

Lasi vēl: Palīdzība atnāca par vēlu… 8gadīgu meitenīti atrada mirušu, bet kad glābēji pieskarās viņas kājām viņi tur atrada šo…

Eiropā autovadītāji cenšas cīnīties ar degvielas augstajām cenām, piedaloties akcijā “Vienu dienu nelej degvielu”. Šī akcija noritēja pirms pāris mēnešiem.
Degvielas uzpildes staciju pārstāvji vien pasmējās par šādu sabiedrības rīcību, jo ilgi tas tā turpināties tāpat nevarēs – sekas autovadītājiem būs daudz lielākas, nekā degvielas pārdevējiem. Taču, balstoties uz šo akciju, radās jauna, vēl labāka akcija!

Tā kā degvielas cenas turpina pieaugt, mums ir jārīkojas. Lai to izdarītu bez jebkādām neērtībām sev, radās šāda ideja:
Divu mēnešu laikā nepērciet benzīnu vai dīzeļdegvielu sava rajona lielākajos degvielas uzpildes punktos: piemēram, CircleK. Ja degviela ilgu laiku netiks pirkta, pārdevējs būs spiests samazināt cenu. Līdzko viņi samazinās cenas, arī pārējie degvielas pārdevēji būs spiesti tās samazināt.

Lasi vēl: Pateicoties šai tabulai es zinu, kad drīkstu sēsties pie automašīnas stūres attiecīgi dzertajam alkoholiskajam dzērienam
Taču, lai sasniegtu šādus rezultātus, nepieciešams, lai šie lielākie uzņēmumi zaudē tūkstošiem klientus. Lai arī liekas, ka tas ir salīdzinoši sarežģīti, šo rezultātu var pat ļoti viegli sasniegt.
Lasiet tālāk, lai uzzinātu, ko nepieciešams izdarīt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru