Viss par mācībām ārzemēs Rīgā 24.martā izstādē Radisson Blu Hotel Latvija

24.martā viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā notiks vispopulārākais pasākums ārzemju izglītības jomā – specializētā izstāde “Days of International Education” (“Starptautiskās izglītības dienas”). Vairāk nekā 80 dalībnieku prezentēs dažādas mācību iespējas vairāk nekā 100 mācību iestādēs dažādās pasaules valstīs – ārvalstu universitātēs un biznesa skolās, privātās un valsts vidusskolās un profesionālajās koledžās, labākajās valodu nometnēs skolēniem vecumā no 7 līdz 18 gadiem un starptautiskajās angļu valodas skolās jauniešiem un pieaugušajiem.

Kāpēc apmeklēt izstādi un kas interesants ir sagaidāms tās apmeklētājiem? Pirmkārt, izstāde ir unikāla iespēja iegūt informāciju no pasaulē slavenu izglītības iestāžu pārstāvjiem, tā sakot, “no pirmavota”. Daudzas mācību iestādes pārstāv viņu vadītāji un vadošie speciālisti. Izstādes dalībnieku ģeogrāfija ir patiešām iespaidīga – izglītības iestādes no Lielbritānijas, Dānijas, Somijas, Portugāles, Kipras, Ķīnas, Nīderlandes, Spānijas, Šveices, ASV, Kanādas, Austrālijas, Itālijas, Čehijas, Vācijas un citām valstīm.

Izglītības iestādes piedāvās visdažādākās programmas jebkuram vecumam un dažādiem mērķiem: vidējā un profesionālā izglītība, bakalaura un maģistra programmas, MBA, tālmācības iespējas, dažādi angļu valodas kursi Lielbritānijā, Īrijā, ASV, Kanādā un citās valstīs, kā arī labākās izvēles iespējas vasaras brīvlaikam ārzemēs.

Izstāde “Starptautiskās izglītības dienas” ir iemantojusi popularitāti tūkstošiem skolēnu un viņu vecāku, studentu un pieaugušo vidū. Arvien vairāk biznesa pārstāvju atzīst šo izstādi par teicamu platformu korporatīvo mācību līgumu noslēgšanai.

Starptautiskās izglītības izstāde šodien ir viena no lielākajām specializētajām izglītības izstādēm Eiropā. Kur citur vēl var satikt tādas izglītības iestādes kā vienu no Lielbritānijas top universitātēm – University of Glasgow; vienu no pasaules labākajām biznesa skolām – IE Business School;slaveno itāļu modes skolu – Polimoda, kas atzīta par No 1 Itālijā un No 8 pasaulē;labāko angļu valodas skolu no Anglijas – Wimbledon School of English; britu privātskolu reitingu līderes – Bromsgrove School, Cardiff Sixth Form College, Bede’s School; vasaras angļu valodas nometnes Academic Summer (Londonā, Kembridžā, Bristolē); vienu no labākajām angļu valodas skolām no Kanādas – Global Village English Centre? Šo sarakstu varētu vēl turpināt, bet labāk iepazīties ar viņiem klātienē izstādē 24.martā.

Vadošās izglītības aģentūras un angļu valodas centra Meridian Group vadītāji un speciālisti informēs par uzņemšanas procesu ārvalstu skolās, koledžās un universitātēs, angļu valodas kursiem Rīgā un Ventspilī, skolēnu vasaras programmām, ieskaitot vasaras grupu braucienus uz Lielbritāniju, Portugāli, ASV uz Maltu.

Savukārt Baltic Council for International Education prezentēs starptautiskos eksāmenus un testus Latvijā (IELTS, Cambridge English, Aptis), iestāšanās testus Lielbritānijas privātajās skolās (BUSSATS, Ukiset), kā arī sniegs informāciju par studentu kredītiem, stipendijām, īpašajiem piedāvājumiem un bezmaksas izglītības iespējām.

Izstādes ietvaros notiks dažādi semināri un prezentācijas ar ārvalstu izglītības iestāžu pārstāvju piedalīšanos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru