Visspēcīgākā līdzekļa recepte, kura ņemta no Bībeles. Tā efektivitāte pierādījusies jau 3500 gadu laikā

Mēs pievērsām uzmanību kādam Bībelē aprakstītam līdzeklim, kas veidots no olīvkoka lapām, un kuram piemīt ārkārtīgi spēcīgas ārstnieciskās īpašības. Piedāvājam iepazīties ar šo recepti mazliet tuvāk.

Lasi vēl: Ir nosaukts saraksts ar lietām, kuras ir jāiemāca savam dēlam pirms viņš kļūst pieaudzis

Bībeles līdzeklis, kas savu efektivitāti pierādījis jau 3500 gadu laikā
Olīvas tiek audzētas jau no senseniem laikiem, turklāt dažādās pasaules valstīs tās izmanto gan picās, gan ārstnieciskos līdzekļos. Arī olīvkoka lapām piemīt neticamas ārstnieciskās īpašības, pateicoties kurām tās spēj ārstēt gripu, pneimoniju, herpes, gonoreju, tuberkulozi, meningītu, B hepatītu, kā arī daudzas citas slimības. Tām piemīt šādas dziednieciskās īpašības tādēļ, ka olīvkoka lapu sastāvā ir viela oleuropeīns.
Šī koka lapas var izmantot pēcoperācijas periodā, novēršot baktēriju, sēnīšu vai infekcijas savairošanos. Tas viss tādēļ, ka to sastāvā ir antibakteriālas, pretsēnīšu un antiparazītu īpašības. Tēja, kas pagatavota no olīvkoka lapām, ir lieliski piemērota B hepatīta, tuberkulozes, gripas, meningīta, herpes, hroniskā noguruma sindroma, aterosklerozes, gonorejas, botulisma, malārijas, kuņģa čūlas, encefalīta, difterijas un urīnpūšļa infekciju ārstēšanai.
Labākais ir arī tas, ka šis līdzeklis labvēlīgi ietekmē imunitāti, to nostiprinot un papildinot ar enerģijas daudzumu. Šo dzērienu ļoti ieteicams lietot pēc ķīmijas terapijas vai arī tad, kad jums ir ļoti izteiktas stresa situācijas un jūs vēlaties kļūt daudz mierīgāki. Ne velti šis līdzeklis ir minēts arī Bībelē un tā lietošana datējama jau pirms vairākiem tūkstošiem gadu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru