Visticamāk, Ušakovs un Ameriks jau ir tikuši darbā Eiropas Parlamentā

Pašlaik izskatās, ka pēc lielākās daļās vēlētaju balsīm un to saskaitīšana pa diviem Eiropas Parlamenta deputātu mandātus var iegūt “SASKAŅA” un “JAUNĀ VIENOTĪBA”, kā arī “Visu Latvijai.”

Savukārt pa vienai deputāta vietai, saskarā ar pašlaik neoficālu informāciju, varētu iegūt apvienība “Attīstībai/Par”, kā arī partija “Latvijas Krievu Savienība”. Zināms tas, ka dati nav apkopoti vien tikai no dažiem iecirkņiem.

Eiropas Parlamentā līdz ar to varētu tikt ievēlēti : Nils Ušakovs (S), Tatjana Ždanoka (LKS), Valdis Dombrovskis (JV), Dace Melbārde (VL-TB/LNNK), Ivars Ijabs (AP), Andris Ameriks (GKR/S),Roberts Zīle (VL-TB/LNNK) un Sandra Kalniete (JV)

Pašlaik zināms, ka lielāka skaidrība ir tieši par septiņiem mandātiem. Uz atlikušo vienu mandātu teorētiski ir iespēja pretendēt LNNK un VL-TB. Līdz ar to kopumā iegūstot veselus 2 mandātus.

Pagājušajās Eiropas Parlamenta vēlēšanās, kuras notika 2014. gadā, partija Vienotība, kuras rindās jau bija vairāki citi biedri, ieguvua 46,19% balsu, par Saskaņu 13.04% un par VL-TB/LNKK 14.25%

Lasi vēl : Sievietes vēders pēc dzemdībām turpināja augt. Ķirurgi atgrieza vēderu un zaudēja valodu…

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Es</cite>

    Gribētu redzēt tos idiotus, kuri balsoja par gņilu, asveriku un to krievu tantiņu. Lai brauc pie putina.

Pievienot komentāru