Zīlēšana mājas apstākļos

Piedāvājam jums visizplatītākos un vienkāršākos zīlēšanas veidus mājas apstākļos.

  • Sākumā ir nedaudz jāsagatavojas.
  • Rituālam izvēlieties visklusāko un mierīgāko vietu mājās, kur neviens netraucēs.
  • Samaziniet apgaismojumu vai aizdedziet sveces, lai radītu īpašu atmosfēru un noskaņu.
  • Svētbildes, krustiņus un citu baznīcas atribūtiku labāk novākt. Pēc Kristietības likumiem likteni nevajag velti traucēt.
  • Rituāla laikā matiem jābūt tīriem un izlaistiem. Rokas un kājas nedrīkst būt sakrustotas.
  • Istabā bez jums neviens nedrīkst atrasties. Tas attiecas arī uz mājdzīvniekiem.

Tradicionālie zīlēšanas veidi „uz izredzēto”

Kad pienāks precību laiks
Pusnaktī vajag iziet no mājas un pār labo plecu pārmest zābaku. Skatāmies uz tā purngalu. Ja tas norāda uz mājas durvīm, uz precībām vēl jāpagaida. Ja tas rāda uz pretējo pusi, drīzumā gaidiet precību piedāvājumu.

Skatāmies izredzēto vaigā
Uz šo zīlēšanu sadūšojas tikai nedaudzi. Svarīgi ir atrasties istabā vienatnē un pilnīgā tumsā. Tālāk viens otram pretim jānovieto divi spoguļi un divas degošas sveces. Pie kam spoguļiem ir jāatšķiras pēc izmēriem. Jāapsēžas aiz mazākā spoguļa ar sagatavotu auduma gabalu rokās. Tagad jālūkojas pretējā spogulī. Kā tajā parādīsies svešs attēls, tūlīt uz mazā spoguļa jāuzmet audums.

LASI ARĪ ŠO: Par destruktīvām attiecībām: Kāda veida attiecības tās ir un kāpēc mēs izvēlamies šādus vīriešus un sievietes

Kurš pirmais apprecēsies
Vairākas meitenes nogriež vienāda garuma diegus. Tad skaļi jāuzdod interesējošais jautājums un pēc signāla vienlaicīgi jāaizdedzina diegs, turot to vertikāli aiz gala. Kurai diegs nodegs ātrāk, tā pirmā izies pie vīra. Kurai liesma nodziest, tā paliks vecmeitās. Bet, ja diegs nodeg tikai līdz pusei, tad tā meitene apprecēsies samērā vēlu.

Kā uzzināt izredzētā raksturu
Vientuļas meitenes istabā ielaiž svešu suni. Nākamā izredzētā raksturs ir atkarīgs no suņa uzvedības. Tā, piemēram, ja tas ilgi nenāk klāt, bet vēlāk luncinās, tāpat būs arī ar izredzēto.

Cits paņēmiens – jāsagriež papīra lapiņas un uz tām jāsaraksta vīriešu vārdi. Jāpaliek tās zem spilvena un saviem vārdiem jāizsaka vēlme uzzināt nākamā vīra vārdu. No rīta, izvelkot nejaušu lapiņu, jūs arī uzzināsiet atbildi.

Iedomājamies vēlēšanos

Sveces un ūdens
Šādā veidā var zīlēt arī kompānijā. Visi sasēžas tumšā istabā pie galda un iededz sveces. Vēlams, lai katram priekšā būtu sava svece un trauks ar aukstu ūdeni. Sākumā jāiedomājas vēlēšanās, bet pēc tam jāpilina izkusušais vasks ūdens traukā. Pēc tā, kādu formu vasks ieņēmis, mēģina atminēt atbildi.

Pēc grāmatas
Iedomājamies vēlēšanos un izsakām to skaļi. Uz grāmatas uzliekam kreiso plaukstu un atveram grāmatu pēc nejaušības principa. Atliek izlasīt dažas rindas, kas atrodas tieši zem plaukstas. Tā arī būs jūsu atbilde. Šādai zīlēšanai ņemiet nopietnu literatūru – klasiku vai Bībeli.

“Jā” un “nē” – tāda ir atbilde
Uz interesējošiem jautājumiem palīdzēs atbildēt maģiskais svārsts. To nav grūti izgatavot. Ķēdītē vai diegā iekarinam savu gredzenu vai adatu. Tagad, skaļi pasakot vārdu “nē”, šūpiniet svārstu pa labi, pa kreisi. Kad tas pilnībā apstājies, sakam vārdu “jā” un šūpinām uz priekšu un atpakaļ.
Pagaidam, kad svārsts apstājas un uzdodam savu jautājumu. Frāzēm jābūt viennozīmīgi un skaidri noformulētām. Atbilde būs svārsta šūpošanās tajā vai citā virzienā.

TURINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru