Zinājāt, ka slotu nedrīkst turēt labierīcībās un šajā vēl 4 vietās, lai jūs nevajātu nepatikšanas

Slotām piemīt milzīgs spēks. Mājās un visu tajā dzīvojošo cilvēku labklājība ir atkarīga no tā, kādā stāvoklī tā tiks turēta un kur viņa atradīsies. 

Dzīvojamā istaba

Viesistaba ir vieta, kur ir ierasts pavadīt laiku kopā ar ģimeni un viesiem. Slota šeit noteikti neiederēsies. Turklāt viesiem nevajadzētu redzēt priekšmetus, kurus izmantojat tīrīšanas laikā.

Šis piederums savāc netīrumus un putekļus, kā arī izvada negatīvo enerģiju. Dzīvojamā istaba jāaizpilda tikai ar gaismu un tīrību, tāpēc slotai šeit nav vietas.

Mājas iedzīvotāji nemitīgi strīdēsies, jutīs sliktu enerģiju un viņiem nebūs savstarpējas sapratnes. Kā arī viesi nevarēs justies mājīgi un ērti pie jums.

Vannas istaba

Vannas istabā gaiss vienmēr ir ļoti mitrs, tāpēc šī telpa ir nepārtraukti jātīra, lai neveidotos baktērijas. Ja jūs turēsiet slotu šeit, tad baktērijām būs lieliska iespēja tur apmesties. Vēlāk ar šo pašu slotu jūs ”tīrat” citu istabu.

Attiecīgi par pozitīvu enerģiju arī nav vērts sapņot. Kā arī slota, kura turēta vannas istabā vēlāk var sākt kaitēt mājinieku Vese***ai.

Durvis

Daudzi cilvēki netālu no durvīm noliek slotu, lai to jebkurā laikā izmantotu tīrīšanai. Un tā kā durvis ir pozitīvas enerģijas papildināšanas avots (ieejai telpā ir liela nozīme veiksmes piesaistē), slota bloķēs tā ieeju.

Visas labās izmaiņas tavā dzīvē, Vese***a, mīlestība un labklājība nespēs iekļūt jūsu mājā, un tajā nekad nebūs labvēlīgas enerģijas plūsmas. Ja jūs vēlaties slotu novietot priekšnamā, atrodiet citu stūri, bet nelieciet to pie galvenās ieejas jūsu mājā.

Labierīcība

Slotas atrašanās tualetē ir tikpat nepareiza kā tās vieta vannas istabā. Tā kā šī ir telpa, kurā uzkrājas gāzes, mitrums un rezultātā kaitīgās baktērijas, tad vēlāk tās var nokļūt visā mājā. Tualetei arī jābūt tīrai un nekādā gadījumā to nedrīkst pārvērst par vietu, kur uzglabāt priekšmetus mājas tīrīšanai.

Lasi vēl: Šādi vecāki paši ”salauž” savus bērnus, bet vēlāk brīnās par viņu uzvedību un izdarībām

Ko mēs varam secināt?

Slota jātur uz balkona vai mājas ārpusē (ja iespējams). Tad tā nekļūs par šķērsli pozitīvās enerģijas papildināšanai visā jūsu mājā. Atcerieties, ka slota vienmēr ir jātur tīra. Ja slota ir salauzta, tad tā arī noteikti jāmaina uz jaunu.

Atcerieties, par savas mājas kārtību!

Avots:

syl

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru