Zodiaka zīmes, kurām 2018. gads atnesīs bērniņu un laulību apliecību

2018. gads ir pārsteigumu gads jo īpaši šīm zodiaka zīmēm. Protams, abi pārsteigumi var neiekrist vienā gadā, taču viens pārsteigums būs noteikti. 

Lasi vēl: Vīrietis injicēja savu ”sēklu” parastā vistas olā – tādu rezultātu es negaidīju!

Februārim tuvojoties mīlestība virmo gaisā un astrologi jau steidz paziņot, kurām zodiaka zīmēm šis gads būs visīpašākais. Jums ir tikai jātic un viss notiks!

Dvīņi

Dvīņiem vēlme ieskatīties nākotnē kļūst aizvien spēcīgāka. Jūs beidzot sapratīsiet, ka ir jāsāk būvēt nākotne un to arī darīsiet. 2018. gads būs tev ļoti labvēlīgs, tev tas ir jāizmanto. Ja jūti, ka tava otrā pusīte ir tev īstā, tad ko domā – laiks precēties! Nevelc garumā šīs lietas, kas izmainīs tavu dzīvi tikai uz augšu. Ir liela iespēja papildināt ģimeni.

Vērsis

Sākoties februārim tava dzīve uzlabosies un tava spriedze mazināsies. Sāc ar domu sakārtošanu, tad arī nākotne tev liksies skaidra un redzama. Atmet domu, ka visiem veicās, bet tev nē. Atver acis un apskati savus mīļos cilvēkus, jo viņi ir tie kuri tevi iedrošinās spert nākamo soli dzīvē.

Lasi vēl: Kā katras zodiaka zīmes pārstāvis uzvedās sēžot pie auto stūres

Skorpions

Ja esi atradis savu otro pusīti, tad nevelc garumā šos burvīgos notikumus. Atklāj savas jūtas savai otrajai pusītei. Iedomājies vīziju kāda būs tava nākotne. Iedomājies? Tad tiecies uz to! Slikti cilvēki tevi tikai darīs stiprāku! Jupiters tev sola, ka šogad tu sapratīsi, kas ir laime un pārsteigumi. Atceries – pārsteigumi atnāk negaidot. Liktenim tu šogad būsi favorīts.

Mežāzis

Ja tu jūti, ka šis ir tavs cilvēks, tad nemeties precēt viņu, bet gan pavēro viņu attieksmi pret bērniem un kāzām, tad tu sapratīsi tu dari pareizi vai nē. Ja neesi stabili nostājies uz kājām, tad par bērniņu pagaidām domāt nevajadzētu, jo viņš atnāks tad, kad būs vajadzīgs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru