Zodiaka zīmes, kuras tevi bez žēlastības sabradās un liks justies kā pēdējam idiotam!

AUNS
Viņš ir pati spītīgākā Zodiaka zīme, turklāt spējīgi iznīcināt visu, kas patrāpās viņu ceļā uz mērķi. Viņš parasti mēdz iznīcināt visu veco un tad veidot ko jaunu. Attiecības ar Aunu nebūt nav miermīlīgas un harmoniskas. Tur ir jāgatavojas regulārām pārmaiņām. Viņi nekad nesamierinās ar pašu mazumiņu.

Lasi vēl: Iemesli kādēļ sievietes melo par tik nopietnu noziegumu kā – izvarošana

STRĒLNIEKS

Draudīgs un sevi mīlošs mednieks, kurš nedod otru iespēju tiem, kas ir kļūdījušies. Viņš atcerēsies katru jūsu kļūdu, pāridarījumu un aizvainojošo vārdu, un to spēs pieminēt katrā strīdā. Nekad viņu neizaicini, ja neesi gatavs ciest sakāvi!

ŪDENSVĪRS

Viņš ir neatkarīgs, un kontrolēt viņu ir visnejēdzīgākā lieta, kuru ar viņu iespējams iesākt. Viņš vienmēr darīs to, ko pats vēlēsies, neatkarīgi no tā, ko saka vai vēlas apkārtējie. Katrs solis un katra darbība ir viņa paša personīgā izvēle. Nemēģiniet viņu ierobežot, jo vēlāk to nāksies ļoti nožēlot! Izjūtot ierobežotību, viņš var rīkoties pretēji jūsu vēlmēm, nodarot jums pāri.

SKORPIONS

Tas, kas risinās Skorpiona galvā, neatstās jūs mierīgu pat ne uz minūti. Pat vistuvākais draugs vai radinieks Skorpiona klātbūtnē var justies kā pilnīgs idiots. Viņš nav uz mutes kritis, un vienmēr spēs pateikt kaut ko asu un riebīgu. Sākumā var izskatīties pēc īsta zelta gabaliņa, bet pagaidiet, līdz iepazīsiet viņu tuvāk, jo tā ir tikai maska!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru