Zodiaka zīmes, kuras vienmēr nojauš par nepatikšanu tuvošanos

Dažiem cilvēkiem ir tik augsti attīstīta intuīcija, ka var pat šķist, ka viņiem piemīt gaišreģa spējas. Tomēr šo īpašību var skaidrot arī ar prasmi izdarīt secinājumus, analizēt situāciju un pievērst vērību dažādām norisēm. Tālāk 3 Zodiaka zīmes, kam tas ir īpaši izteikti.

Vēzis
Tā ir pirmā ūdens zīme zodiakā, attiecīgi nav līdzvērtīgu zīmju šīs zīmes emocionālajam jūtīgumam. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir īpaši uzņēmīgi pret citu cilvēku jūtām un apkārtējo vidi. Vēži izteikti jūt līdzi citu cilvēku sāpēm un emocijām un, ja kāds pavēsta šīs zīmes pārstāvim sliktas ziņas, visticamākais, ka vēzis šīs emocijas ir sajutis jau krietnu brīdi iepriekš.

Skorpions
Skorpions pēc raksturojuma ir mierīgs, taču tas nebūt nenozīmē, ka Skorpions nav lietas kursā par viņam apkārt notiekošo. Tieši pretēji – iespējams, ka šī zīme ir vislabāk informētā. Skorpioniem patīk atklāt slēptas patiesības un rakties zem virskārtas, līdz ar to citu zīmju pārstāvji Skorpionus var uzskatīt par biedējošiem.

Zivs
Šo Zodiaka zīmi pārvalda Neptūns, kas ir atbildīgs par zemapziņu, sapņiem un iztēli. Līdz ar to šīs zīmes pārstāvji sajūt visu. Varētu pat teikt, ka ir vienmēr atvērta trešā acs un prāts ir kā kosmoss!

Lasi vēl : No šīs akas mēnesi bija dzirdamas dīvainas skaņas! Tad glābēji no akas izvilka šo…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru