10 maģiskākie noslēpumi ko glabā tavs mājas mīlulis – kaķis

Kaķi jau izsenis tiek uzskatīti par noslēpumainiem un maģiskiem dzīvniekiem, tāpēc mēs Tev piedāvājam uzzināt – ar kādām spējām tad īsti Tavs mājas mīlulis ir apveltīts?!

Lasi vēl: Ļoti svarīgs paziņojums tiem kuri bieži ieskatās ”Pornhub” vietnē!

Zinot par šīm spējām, Tu noteikti uz savu mīļoto mājdzīvnieku paraudzīsies no cita skatu punkta. Kaķi ir apbrīnojamas būtnes, kuras dāvā mums pozitīvu enerģiju un silta ar savu siltumu.

Kaķi jau kopš seniem laikiem ir mājdzīvnieki, jo jau tad cilvēki pamanīja to, ka tie nav nekādi parasti dzīvnieki. Dažu tautu pārstāvjiem kaķu dzimtas pārstāvji ir patiešām svēti dzīvnieki. Kaķi arī Senajā Ēģiptē bija svētie dzīvnieki, kuri dzīvoja tempļos.

1. noslēpums 

Kaķi ir svētie mitekļa aizbildņi. To spēks ir atkarīgs no nokrāsas – jo kaķa spalva ir tumšāka, jo vairāk negatīvās enerģijas tas absorbē. Ja kaķis uzvedas dīvaini, agresīvi vai vienkārši ir nomākts, pastāv liela iespējamība, ka tas Tevi ir izglābis no nepatikšanām.

Jo kaķis ir gaišāks, jo vairāk laba tas piesaista mājām. Ja Tevi pēkšņi ir pārņēmis labs noskaņojums, tad zini – to Tev ir dāvājis Tavs kaķis. Saistībā ar kaķiem eksistē arī ļoti daudz māņu, kas Tev noteikti par šo zvēriņu enerģētiku var pastāstīt daudz vairāk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru