12 gadus vecs zēns sastrīdas ar mammu, paņem viņas kredītkarti un aizlido uz Bali

Lielākā daļa strīdu, kurā iesaistīti vecāki un pirms pusaudžu vecuma bērni parasti beidzas ar nepaēstām vakariņām vai aizcirstām durvīm. Tomēr kāds ar mammu sastrīdējies zēns pēc strīda nokļuva vairāk kā 5000 kilometru attālajā Bali!

Par šo unikālo atgadījumu pavēstījuši Austrālijas mediji, vēlāk zēns vārdā Drū un viņa mamma pat uzaicināti uz sarunu šovu “Current Affairs”.

“Tas bija jautri,” smīkņājot pavēsta 12 gadus vecais puika. Viņš turpina: “Es tā darīju, jo vēlējos doties piedzīvojumos.”

Kā gan mazgadīgs bērns viens pats var nokļūt otrā pasaules galā? Izrādās visai vienkārši…

Drū paskaidroja, ka pēc strīda ar mammu, viņš aizņēmās viņas kredītkarti, lai rezervētu lidojumu ar Indonēzijas aviosabiedrību Garuda un naktsmītni ģimenes iemīļotajā naktsmītnē, Bali. Garuda gan pieprasīja vecāku atļauju, tādēļ Drū nopirka Jetstar aviobiļeti, acīmredzot šis uzņēmums 12 gadus vecus cilvēkus neuzskata par bērniem.

Pēc tam Drū pateica vecākiem, ka dodas uz skolu, bet patiesībā aizbrauca uz dzelzceļa staciju, no kuras nokļuva Sidnejas lidostā.

Kad zēns nonāca otrā Austrālijas galā, Jetstar darbinieki pārbaudīja viņa identifikācijas karti un ielaida viņu lidmašīnā. Tagad, kad lidsabiedrība saņēmusi plašu kritiku, tās pārstāvji apņēmušies stingrāk uzraudzīt bērnus un neļaut tiem ceļot bez vecākiem.

Lai lasītu raksta turpinājumu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru