“Aeroflot” Lidmašīnas pasažieris atklāj traģisko patiesību : “Aiz 12 rindas gandrīz neviens neizdzīvoja!”

Oļegs Malčanovs liktenīgajā dienā sēdēja lidmašīnas 12. rindā, viņš sniedza liecību par to, kas īsti notika iekšpusē un par to, ka aiz 12 rindas neizdzīvoja teju neviens. Oļegs ar savu stāstu dalījās forumā un pastāstījas precīzi un sīki, kas tieši notika nosēšanās laikā, kad lidmašīna aizdegās. 

Pasažieri, kuriem bija čemodāni atradās biznesa klasē. Somas nebija ļoti lielas, tāpēc nevienam tās netraucēja.  Drūzmēšanās nebija tik liela kā varētu domāt, ejā pakrita viena sieviete, taču viņu pacēla un vienkārši izstūma ārā.

Aiz 12. rindas neizdzīoja gandrīz neviens. Ja pamānijāt, tad aizmugurē netika izmesti avārijas trapi. Pat ja būtu izmesti, tur būtu bijusi īstākā elle. Lielākā daļa cilvēku uzreiz gāja bojā.

Skābekļa maskas netika izmestas, nav saprotams kādēļ. Ugundzēsēji un ātrie ieradās samērā ātri, tomēr pat ja būtu bijuši vēlāk, vairs nebija neviena, ko glābt.

Ņemot vērā visu notikušo, visiem cietušajiem tika pievērsta ļoti liela uzmanība. Tika izsniegts ēdiens un pat uz visiem izsniedza vienu degvīna pudeli.

Lidmašīna dega tik ātri, ka to var salīdzināt ar degošu plastmasas glāzi. Lidmašīna nebija pat vēl apstājusies, bet stikli manā rindā jau bija izskusuši. Visa pamatā bija savaldība. Atliek ieelpot tikai viena melno dūmu ieelpa un cilvēks vairs no savas vietas pat nepieceltos.

Ja ņemam vērā visu piedūmojumu, tad arī neviens glābt vairs nevarēja, jo redzamība bija teju vai nulle! Nebija ieespējams arī elpot, pilnās sejas maskas lidmašīnā nebija, vai arī vienkārši dūmos tās nespējām atrast.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru