Aicina neuzķerties uz viltus piedāvājumiem: Velosipēdu tirgotāji internetā nereti publicē nepatiesu informāciju par precēm

Televīzijas raidījumā “BezTabu” pārliecinās, ka kāda pircēja norādīta informācija ir patiesa, veikalā uz vietas tik tiešām nav iespējams iegādāties velosipēdus, kādi internetā norādīti kā pārdošanā esoši.

Lai arī žurnālisti pirms velosipēdu veikala apmeklēšanas sazinās ar tā pārstāvi un uzzina, ka konkrētie braucamrīki ir pieejami, uz vietas esot izrādās, ka nav pieejams neviens no velosipēdiem, par kuriem žurnāliste interesējusies pāris stundas iepriekš. (Raidījuma sižetu skaties raksta otrajā lapā)

Sanita Gertmane, Patērētāju tiesīsību aizsardzības centra (PTAC) pārstāve skaidro, ka tā nav pieņemama prakse, ka sludinājumu portālos tiek izvietoti sludinājumi par precēm, kuras nav pieejamas veikalā, tomēr daudzi uzņēmumi šādi rīkojas, lai ievilinātu potenciālos klientus veikalā un pārdotu viņiem citas preces.

Savukārt kādam citam pircējam vilšanos sagādājis velosipēdu veikals “Bruņinieku 73”:

Vīrietis portālā sudzibas.lv raksta: “Šī gada aprīlī tika nopirkts velosipēds kurš nepilna mēneša laikā salūza proti nokrita aizmugurējā riepa jo aizmugurējās riepas ass ritenim bija neatbilstoša drošībai, zobrati ir sabojājušies, ātruma pārslēdzēji nedarbojas kā pienākas, kad pirkām pārdevējs apgalvoja ka tie esot Shimano proti labas kvalitātes taču virsū arī nav nevienas norādes par šo zīmolu. Pirkums protams tika veikts bez čeka jo tad tikai varēja iedot atlaidi. Zvanīju uz šo veikalu lai risinātu problēmu, protams pretim nākšanas nekādas.
Gribu brīdināt nepērciet šajā veikalā velosipēdu ja jums rūp pašam sava un bērna drošība jo acīm redzot šajā veikalā strādā pārdevēji bez smadzenēm kuriem ir galvenais mērķis IESMĒRĒT!”

Lai lasītu raksta turpinājumu un pilno sižeta video, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru