“Balticovo” noliktavu un saldētavu būvēs Latvijas uzņēmums “Omis”

Olu un olu produktu ražošanas uzņēmumam “Balticovo” noliktavu un saldētavu būvēs uzņēmums “Omis”, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Uzvarējusī kompānija bija viena no trīs pretendentiem, kas pieteicās “Balticovo” izsludinātajā iepirkumu konkursā par noliktavas un saldētavas jaunbūves izveidi, un tās līgumcena ir 486 319 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) (588 445 eiro, ieskaitot PVN).

Kompānijas izsludinātajam iepirkumam par saldētavas un noliktavas ēku jaunbūvi pievienotajā tehniskajā specifikācijā teikts, ka noliktavas un saldētavas būvniecība jāveic saskaņā ar pasūtītāja būvprojektu un objekts jānodod ekspluatācijā. Iepirkums paredz ēku un inženierkomunikāciju būvniecību, tostarp jāveic būvlaukuma sagatavošanas darbi, jāieklāj grīda, jāuzstāda metāla konstrukcijas, sienas, starpsienas, jumti, segumi, jāveic apdares darbi.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2019.gada 15.novembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma “Ieguldījumi materiālajos aktīvos” apakšpasākumā “Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē”.

Jau ziņots, ka “Balticovo” plāno ieguldīt vairāk nekā astoņus miljonus eiro ārpus sprostiem turētu vistu olu ražošanas attīstībā Iecavā. Lai ražotu kūtī turētu vistu olas, uzņēmums plāno izveidot vietas 260 000 putniem.

“Balticovo” apgrozījums 2017.gadā bija 52,3 miljoni eiro, kas ir par 17,3% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa bija 10,8 miljoni eiro, kas ir četras reizes lielāka nekā 2016.gadā.

“Balticovo” pamatdarbība ir vistu olu, olu pulvera, olu šķidrās masas, vārītu vistu olu bez čaumalas, vārītu kapātu olu ražošana un realizācija. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir BCO, kam pieder 95,42% akciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru