Beidzot zināms kā klājas Valtera Frīdenberga draudzenei un kādi ir viņas nākotnes plāni

Valters Frīdenbergs šo pasauli pameta jau vairāk kā sešus mēnešus atpakaļ, pagājušā gada oktobrī. Lai gan liela daļa viņa fanu jorpjām ir šokā, un sēro, visgrūtāk ar šo situāciju tikt galā ir viņa līgavai Kristīnei Paeglei.

Par to, kā viņa jūtas tagad, Kristīne dalās ‘’Privātās Dzīves’’  rakstā ,kam dots nosaukums ‘’Valtera draudzene atsāks strādāt’’. Raksta autores ir Baiba Medne un Evija Kalnbērza.

Kristīne dalās arī ar saviem nākotnes plāniem. Šobrīd viņa kopā ar dažādiem mūziķiem un televīzijas raidījumu pārstāvjiem piedalās kādā labdarības akcijā, kuras uzmanība tiks vērsta uz ar onkoloģiskām slimībām sirgstošiem cilvēkiem.

Viņa plāno ņemt dalību šajā akcijā arī nākošgad, kad tam pievērsīs vēl vairāk savas enerģijas. Tieši ar šādu slimību izraisīti vēzi sirga viņas mīļotais Valters. Valteram saslimšana tika konstatēta Vese***as pārbeudes laikā 2016. gadā.

Kad runa ir par apmaksātu darbu, Kristīne atzīst, ka joprojām nespēj tam pievērsties, jo joprojām nespēj sakārtot savas domas pēc sava līgavaiņa Valtera Frīdenberga pāragrās zaudēšanas. Valters no šīs pasaules aizgāja 17. oktobrī, bet 23. oktobrī bija plānotas viņa un Kristīnes kāzas..

“Taču man ir plāns, ka vasarā strādāšu viesmīlības jomā,”ar cerībām nākotnē raugās Kristīne. Viņa jau iepriekš strādājusi šajā jomā, un bijusi veiksmīga. Viena no jomām, ko Kristīne pārstāvējusi bija pasākumu rīkotāju asistante.

Domāju, ka mēs vēl dzirdēsim par Kristīnes asistētajiem pasākumiem un viņas profesionālo attīstību. Novēlam viņai visu to labāko un veiksmi, ko Kristīne pilnīgi noteikti ir vairāk kā pelnījusi, ņemot vērā, kam viņa gājusi cauri pēdējo gadu laikā.

Lasi vēl : No dzemdību brīža pagāja vien 3 nedēļas, tomēr tad notika tas, ko negaidīja pat ārsti!

Avots 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru