Britnijas Spīrsas menedžeris paziņojis bēdīgus jaunumus par slaveno dziedātāju!

Video paziņojumā Britnija Spīrsa sacījusi: “Sveiki, draugi, tikai atrādos visiem, kas par mani noraizējušies. Man viss ir kārtībā. Manai ģimenei pēdējā laikā nācies piedzīvot daudz stresa un raižu, tāpēc man bija vajadzīgs laiks, lai tiktu galā. Taču neuztraucieties, es būšu atpakaļ jau pavisam drīz.”

Britnijas menedžeris Larijs Rūdolfs norādījis, ka, viņaprāt, tomēr viss nav tik labi, kā mūziķe cenšas parādīt sabiedrībai. Larijs Rūdolfs bijis mūziķes menedžeris no 1998. gada līdz 2004. gadam, pēc tam atkārtoti esot viņas menedžeris kopš 2008. gada līdz šim brīdim. Viņš arī izteicies, ka viņš, kā cilvēks, kas pārrauga mūziķes karjeru, saprot, ka viņa neatgriezīsies pie koncertsērijas Lasvegasā tuvākajā nākotnē un, iespējams, ka vispār nekad.

Janvāra sākumā mūziķe paziņoja, ka dzīvē bijis ļoti daudz stresa pateicoties tēva Vese***as problēmām, tāpēc, viņa plāno ņemt nenoteikta garuma atvaļinājumu un atceļ koncertus, kam vajadzēja sākties 13. februārī.

Menedžeris arī norāda, ka situācija bijusi ļoti sarežģīta un koncertus vajadzējis atcelt, jo mūziķe pārāk nervozējusi par tēva slimību un medikamenti vairs nedarbojās.

Tāpat viņš norādījis, ka pagājušajā gadā mūziķe bija entuziastiska turpināt koncertēt, bet pēdējo mēnešu laikā nav pat sazinājusies ar savu menedžeri, līdz ar to ir skaidrs, ka viņa nevēlas uzstāties.

Menedžeris tāpat uzsver, ka svarīgāka ir Britnijas fiziskā un garīgā Vese***a, nevis koncertturnejas un karjera, līdz ar to arī viņš neplāno pierunāt viņu atgriezties pie popmūzikas, kamēr viņa pati to nevēlas. “Man nav ne vēlēšanās, ne spējas ietekmēt, lai viņa atkal strādātu – esmu viņas rīcībā tikai tad, kad viņa pati to vēlas. Ja viņa pati to vēlēsies, tad arī attiecīgi konsultēšu viņu par šiem lēmumiem.”

Par mūziķes veselību uztraucas arī fani, kuri novērojuši, ka tiesas sēdi mūziķe pametusi basām kājām. Tāpat arī slēgtajā tiesas sēdē esot noraidīta viņas prasība pret lielāku rīcības brīvību, jo tiesas rīcībā bijusi informācija, ka mūziķei ar veselību “neklājoties labi”.

Mūziķe vēlas, lai tiesa atceļ nu jau 11 gadus ilgstošo tēva aizbildniecību pār meitu, norādot, ka viņas tēvs nosūtījis viņu uz psihiatrisko klīniku pret pašas gribu, kā arī piespiedis lietot medikamentus.

Šobrīd tēvs ir viņas vienīgais oficiālais aizbildnis. Kā aizbildnis bija arī advokāts Endrū Valets, taču viņš šī gada martā atkāpās no amata. Viņš bija atbildīgs par dziedātājas nekustamajiem īpašumiem.

 

  1. gadā mūziķe piedzīvoja nervu sabrukumu pēc šķiršanās ar dejotāju Kevinu Federlainu. Tā kā viņa bija emocionāli nestabila, tad uz laiku zaudēja arī aizbildniecību pār abiem saviem dēliem, tomēr to viņai izdevās atjaunot, un abi ar bijušo vīru šobrīd dala kopīgu aizbildnību pār abiem dēliem.

Šogad aprīlī zvaigzne pavadījusi 30 dienu ilgu ārstēšanās kursu rehabilitācijas klīnikā. Tiesa, klīnikas režīms gan nav bijis pārāk strikts un viņa redzēta apmeklējam frizieri un svinam Lieldienas kopā ar draugiem.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru