Cik daudz patiesībā mīl katra Zodiaka zīme? Dvīnis tiks pārsteigts visvairāk!

Dvīnis: “Līdz Tu centīsies mani pārspēt viltībā”
Nav vērts censties pārspēt Dvīni viltībā, šī horoskopa zīme ir labi zināma ar savu aso prātu. Zīmes aizbildnis ir Merkūrijs, kas ir intelekta un tirdzniecības dievs. Šīs zīmes pārstāvji nealkst sacensību, taču, ja Jūs centīsities viņus pārspēt viltībās, viņi dos spēcīgu prettriecienu, jo, kā ne kā, tomēr ir labākie šajā sfērā.

Vēzis: Līdz brīdim, kamēr Tu mani pametīsi”
Vēžu aizbildes ir Artemīda un Diāna un tā ir Mēness zīme. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vienmēr vajag kompāniju sev apkārt, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņi ir ballīšu cienītāji. Arī Vēžiem ir nepieciešama vienatne un viņi novērtē attiecības, kurās pastāv balanss. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīga ir arī savstarpējā uzticēšanās.

Vēži ir mīļi un piesaista sev lielu uzmanību, taču nevajag viņus pievilt un nodot. Viņi meklē uzticamu, stipru plecu, tāpēc ļaujiet viņiem justies drošībā jūsu azotē. Ja dāvāsiet to, šī zīme mīlēs jūs kā neviena cita. Taču, ja jūs pievilsiet viņu uzticēšanos, tad viņi ātri un viegli aizies meklēt jaunas attiecības.

 

Lauva: “Līdz brīdim, kamēr pataisīsi mani par muļķi”

Lauvas aizbildne ir Saule – visa centrs. No tā arī izriet, ka Lauvām vajag būt uzmanības centrā, līdz ar to šī zīme ļoti greizsirdīgi un agresīvi attiecas pret savu reputāciju un apkārtējo viedokli par viņiem.

Nekad neaizvainojiet Lauvas, jo tas ir ātrākais veids kā viņi var zaudēt pārliecību. Lauvas mīlestība ir spēkā līdz brīdim, kad viņi tiek apmānīti vai pazemoti. Lauvai patīk, ja viņu nepārtraukti slavē un uzsver labās īpašības. Šī zīme ciena arī taisnīgumu un labi saprot savus mīnusus, taču labāk par tiem neatgādināt. Lauva novērtēs, ja Jūs vienkārši būsiet ar viņu kopā diendienā kā mīlošs cilvēks un atbalstīsiet arī grūtā brīdī.

 

Jaunava: “Līdz sāksi melot”

Jaunavas ir Merkūrija bērni un viņas labi redz patiesību, taču prot arī lieliski kritizēt. Lauvas nav iespējams apmānīt, jo viņas redz cilvēkiem cauri, līdz ar to nav jēgas melot šai Zodiaka zīmei. Tomēr, neskatoties uz iedzimtajām spējām, Jaunavas viegli notic apkārtējiem, līdz ar to viņas ir viegli ievainot. Ja jūs ievainosiet viņu sirdis, viņas nevilcinoties Jūs pametīs, tāpēc cieniet Jaunavas un attiecieties pret viņām tāpat kā viņas pret Jums.

 

 

Svari: “Līdz tu izjauksi manu pasauli”

 

Svariem ir svarīgs miers un diplomātija, viņi vienmēr centīsies pabeigt jebkuru strīdu un uzlabot visu. Ja Jūs centīsities iejaukties pasaulē, kādu sev veido Svari, viņi Jūs pametīs.

 

Svari ir Afrodītes bērni, tāpēc šai zīmei ir iedzimta uzticība un centieni darīt visu, lai nosargātu mīlestību. Tomēr tas nenozīmē, ka šī Zodiaka zīme jebkad atkāpsies no savas pārliecības mīlestības vārdā. Lai saglabātu mieru un harmoniju attiecībās, ļaujiet šai zīmei darīt visu, ko viņi uzskata par svarīgu, kā arī nekritizējiet un nepaceliet balsi pret viņiem.

 

Skorpions: “Līdz tu sāksi glabāt noslēpumus”

Nevajag spēkoties ar Skorpionu, labāk vienkārši sakiet viņam visu taisnību. Šī zīme ir spējīga pieņemt arī rūgtāko patiesību, taču, ja sapratīs, ka slēpjat kaut ko, tad būs ļoti sarūgtināti un var pat pamest.

 

Nav svarīgi, cik sarežģītā situācijā esat iekļuvuši vai cik lielu pāridarījumu esat nodarījuši, šī zīme spēj piedot visu, kamēr vien esat atklāti. Esiet godīgi pret viņiem tāpat kā viņi pret Jums. Neko neslēpiet no viņiem, vienmēr visu pastāstiet, jo, lai cik liels būs sašutums, viņi tāpat turpinās mīlēt.

 

Srēlnieks: “Līdz beigsi dāvāt cerību”

Šī zīme būs izsista no strīpas līdz sāks just skumjas. Līdz šī zīmes sapratīs, ka attiecībās ar Jums nav sagaidāms nekas labs un ar cerīgu skatu nākotnē, viņa var pieņemt lēmumu aiziet no kopdzīves.

 

Strēlniekam ir raksturīga tiekšanās uz virsotnēm un ilgas pēc atbalsta, viņš labprāt to saņem no mīļotā cilvēka. Tomēr šī horoskopa zīme slikti uztver kritiku, tā ka, ja nepieciešams viņus kritizēt, dariet to maigi un iejūtīgi.

 

Mežāzis: “Līdz tu padosies”

Šī zīme ir slavena ar savu sirsnību un mīlestību un labi eksistē jebkurās attiecībās. Izvēlieties to, kas Jums šķiet svarīgs un cīnieties par to, Mežāzis to novērtēs!

Kolīdz Jūs pārstāsiet cīnīties par sev svarīgo, šī zīme būs vīlusies un iespējams sāks mest savu acu skatienu citur, meklējot jaunus cilvēkus, kurus apbrīnot un just līdzi. Šī zīme ir arī pacietīga un spējīga ilgstoši izturēt dažādas situācijas un grūtības, tāpēc centieties būt viņiem līdzvērtīgi. Šādi nodrošināsiet sev uzticamāko un uzticīgāko partneri visas dzīves garumā.

 

Ūdensvīrs: “Līdz tu saplūdīsi ar pelēko masu”

Šai zīmei patīk izcelties un redzēt unikālo savā partnerī, viņus iedvesmo šīs īpašības. Viņiem nevajag pašiem būt uzmanības centrā, tā vietā viņi labāk apbrīno citus. Līdz ar to, kamēr vien rādīsiet viņam savas labākās un unikālākās īpašības, Ūdensvīrs būs laimīgs. Centieties būt līderis un pierādīt Ūdensvīram, ka esat labākais, tas nodrošinās Ūdensvīra ieinteresētību par Jums!

 

Zivs: “Līdz tu iznīcināsi manus sapņus”

Zivis ir ļoti maigi un sirsnīgi partneri, taču, līdzko Jūs liksiet tām beigt sapņot vai pievilsiet viņu cerības, Zivis var aizpeldēt prom. Zivij patīk dzīvot sapņos nevis realitātē, tāpēc palīdziet atrast šai zīmei iedvesmu sapņot!

 

Cieniet Zivs ieradumus un sapņus, izbaudiet viņu juteklību! Ja nepieciešams, atgrieziet Zivi realitātē, taču nepārspīlējiet, ļaujiet arī sapņot!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru