Cik garš ir tavs augums? Pārsteidzoši, bet atbilde daudz vairāk pastāsta par tavu personību, nekā būsi domājis…

151-160 cm

Tu nelīdzinies citiem. Tev ir labi attīstīta intuīcija un tādēļ, visai iespējams, apkārtējie uzskata tevi par nedaudz dīvainu. Daudzi cilvēki tevi neatceras un tas tevi skumdina. Tev nepieciešama personīgā telpa un tev ārkārtīgi nepatīk, ja kāds tajā ienāk neaicināts. Tu esi radoša dvēsele, kas vienmēr tiecas pēc augstākā. Tu esi visai emocionāls cilvēks, tomēr tas ļauj labi izprast citus indivīdus un ātri noteikt viņu stiprās puses, kā arī vājības.

161-170 cm

Tu cilvēkos izsauc uzticēšanos. Ļaudis bieži vien komplimentē tavu asprātību un centību. Tev piemīt kas īpašs un tas liek cilvēkiem tiekties pēc tavas klātbūtnes. Tev patīk komunicēt ar cilvēkiem un tev ir ko tiem stāstīt. Tu esi tas indivīds, ap kuru mīl savākties cilvēki, tajā pašā laikā, tu vienmēr piedomā pie citu jūtām un uzskati, ka ja pats būsi godīgs, tādi būs arī citi. Ar tevi ir viegli komunicēt, turklāt, ja kaut ko esi apsolījis, to vienmēr arī izdari.

171-180 cm

Tu esi neatkarīgs cilvēks, kurš ir pārliecināts par sevi un mīl dominēt. Tu dzīvo pēc principa “labāk izdarīšu visu pats”. Tu esi pieradis uzticēties tikai sev, jo tikai tu pats zini, ko vēlies no dzīves un centies pats atrast tajā īsto virzienu. Tev nav bail no dzīves grūtībām. No tuviniekiem tu sagaidi atklātību un patiesumu visās situācijās. Tev nav bail dzirdēt patiesību un tu uzskati, ka labāk dzirdēt rūgtu patiesību, nekā saldus melus.

181-190 cm

Tu esi jūtīgs un laipns cilvēks. Tu viegli spēj komunicēt ar cilvēkiem. Viens no taviem mērķiem ir darīt laimīgus savus tuvākos cilvēkus un tādu tev nav maz. Tev piemīt gaiša aura, tas nozīmē, ka citi tavā klātbūtnē jūtās droši un patīkami. Tu katru dienu centies kļūt labāks – kā cilvēks, gan kā savas jomas līderis. Vairāk par visu tev nepieciešama mīlestība un sirds siltums. Diezgan bieži gadās iemīlēties cilvēkos, kuriem uz tavām jūtām nespēj pienācīgi atbildēt.

190 cm un vairāk

Uz tevi vienmēr var paļauties. Tu māki ieklausīties cilvēkos nenosodot viņus. Tevi ir ļoti grūti izvest no pacietības, jo tu vienmēr spēj saglabāt mierīgu prātu pat vissaspringtākajās situācijās. Tu reti kad satraucis par niekiem, labāk dod priekšroku risināt problēmas laikus un dari visu iespējamo, lai pārvarētu šķēršļus. Tu māki atpūsties, kad tas nepieciešams un norobežot darbu no izklaidēm – kopsummā proti lieliski atrast līdzsvaru starp atpūtu un strādāšanu.

Avots: happyworld.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru