Deputāts Mitrofanovs ir izteicies : “Ja nemainīsies ES politika pret Krieviju, tad karš Eiropā būs neizbēgams!”

Eiropas Parlamenta deputāts Miroslavs Mitrofanovs, kurš pārstāv (LKS) izteicies par to, ja Eiropas Savienības politika attiecībā pret kopējo Krieviju turpinās nemainīties, tad pēc pieciem, vai pat desmit gadiem jauns karš Eiropā būšot neizbēgams! To ziņo portālaEs&Es veidotā diskusija

Miroslavs Mitrofanovs skaidrojis, ka visa runa iet tieši par attiecībām starp Rietumiem un Krieviju. Viņš izteicās ļoti vienkārši, Rietumi var ienīst vai arī mīlēt Krieviju, tomēr attiecības vienalga ir jāveido tā, lai izslēgtu militāro kolnflikta iespējamību.

Lasi vēl : Pircējs no Latvijas parādījis, cik maksā identiska prece Vācijā. Cenām ir nesaproti milzīga atšķirība, kā tas var būt?

Viņam asi atbildēja Kārlis Šadurskis (JV), kurš ir eiroparlamentārietis. Viņš konkrēti norādīja, ka visa, tāda tipa piekāpšanās ir laipošanas politika, ko Eiropas Savienība realizējusi jau iepriekšējos gados. Tāpat viņš pateica, ka pirms Krievijas lielā iebrukuma Gruzījā un Ukrainā, tas bija tikai liels pamudinājums. Visai politiskai situācijai pret Krieviju ir jābūt detalizētai un tiešām korektai, bet arī ļoti “cietai!”

Tāpat politiķis izteicās, ka ar teroristiem nekādā gadījumā nedrīkst nedz tirgoties, nedz runāt, visai nostājai ir jābūt ļoti stingrai, kā arī stabilai nostājai.

Lūk arī video sižets :

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru