Igauņu ragana Merilina Kerro ir manāmi pieņēmusies svarā dēļ ilgi gaidītās grūtniecības

2017. gadā ragana paziņoja, ka ir šķīrusies ar Aleksandru Šepsu. Viņa apgalvo, ka tagad viņi ir palikuši tikai labi draugi un nekas vairāk. Merilina stāsta, ka Aleksandram viņas sirdī vieta būs vienmēr. Pēc šķiršanās ar magu Aleksandru ragana pārstāja likt sociālajos tīklos fotogrāfijas ar viņas dzīvi.

Lasi vēl: Ja esi mēģinājis atmest smēķēšanu, bet tas nav izdevies, tad neuztraucies, mēs tev palīdzēsim ar garantiju!

Ilgu laiku viņa pavadīja pie sevis mājās Igaunijā. Nesen Maskavā atvērusi savu maģijas veikaliņu, lai palīdzētu vietējiem iedzīvotājiem. Vasarā tika redzēts, ka raganai ir jauns pielūdzējs. Viņai sākās dēka ar norvēģi Aleksandru Marku Hansenu.

Saldais pārītis ļoti daudz laika pavadīja kopā. Galvaspilsētā viņi uztaisīja kopīgu bildi. Merilina bija tik laimīga, ka viņa baidījās to stāstīt apkārtējiem un saviem faniem.

Merilina uzmirdzēja kā zvaigzne!

Lasi vēl: Ja savās attiecībās pamanat ko šādu, tad 99,9% nākotnē jūs nebūsiet kopā…

Pavisam nesen Merilina sociālajā tīklā ”Vkontakte” dalījās ar fotogrāfiju, kurā skaidri ir redzams raganas puncis. Fani nojauta, ka viņa gaida mazuli un ir ārkārtīgi priecīgi par jauno pāri, kuri kļūs par vecākiem.

Tūkstošiem apsveikumu viņai rakstīja viņas fani. Visi ir ļoti priecīgi par tik skaistām ziņām, jo kā jau zināms ragana sen bija vēlējusies bērniņu.

Merilina komentāros apgalvo, ka bērniņš ir ļoti gaidīts un viņa ir ļoti, ļoti priecīga! Kerro ir atradusi savu dzīves partneri, kurš viņu atbalsta visos viņas lēmumos.

Depresiju un stresu Merilina nolika otrajā vietā un pirmajā vietā atstājot rūpes un mīlestību. Lai jaunajai māmiņai viss izdodas! Mēs par tevi priecājamies!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru