Ināra Mūrniece nākusi klajā ar īpašu paziņojumu!

Ināra Mūrniece ir nākusi klajā ar īpašu paziņojumu, kurā izteikusies par to, ka Latvijā ir pārāk daudz nevienlīdzības un politiskais mērķis esot to visu vērst par labu, respektīvi samazināt! Tā 4. maijā Saeimas svinīgajā sēdē izteicās Ināra Mūrniece, kura pārstāv Nacionālo Apvienību.

Viņa izteikusies diezgan skaidri : “Mums jāspēj pielikt vairāk pūļu, lai cilvēkus padarītu pārticīgākus, nodrošinātu viņiem vienlīdzīgas iespējas, taisnīgumu. Vienlīdzīgas iespējas ir viens no galvenajiem principiem, kam jāvalda demokrātiskā, tiesiskā un sociāli atbildīgā valstī.”

Lasi vēl : Māte ielaižas sakaros ar kādu nepilngadīgo un beidzas tā, kā tam nebija jānotiek!

Tāpat viņa izteikusies par to, ka nevienlīdzība Latvijas valstij traucē sekmīgi attīstīties uz labo pusi. Nevienlīdzība kavē arī tautiešu atgriešanos Latvijā, kuri atrodas ārzemēs. Tāpat, tā vājina piederības sajūtu Latvijas valstij un neļauj cilvēkiem justies laimīgiem, un ir ļoti svarīgi, lai tas uzlabotos.

Zināms tas, ka Valdībai, kā arī Saeimai tuvākajos gados ļoti rūpīgi jāstrādā pie vairākiem svarīgiem uzdevumiem. Tā nav ciņa tikai ar nevienlīdzību, tā ir cīņa par valsts drošības stiprināšanu, kā arī cīņa ar korupciju un finanšu sistēmas stabilizēšanu un sakārtošanu, nemaz nerunājot par atbalstu bērniem un ģimenēm.

Atliek vien gaidīt uzlabojumus un cerēt, ka Mūrnieces teiktais drīzumā, tik tiešām arī piepildīsies!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru