Ja esat attiecībās ar vīrieti, kas kaut reizi mūžā jums ir iesitis – šis jau ir brīdinājuma signāls.

Šie vīrieši ārkārtīgi mīl savas sievietes, pat tad, ja viņas sit
Parasti viņi ir kā apsēsti ar savu sievieti, kas padara viņus par vēl greizsirdīgākiem un kontrolējošākiem. Viņi vienkārši nezina, kā lai pareizi kontrolē savas emocijas. Visticamākais, ka šādi vīrieši paši auga ģimenē ar vardarbību.
Šādi vīrieši bieži vien apvaino savas sievas, ka viņas pašas panāca to, ka viņas tiek sistas
Viņš iestāsta sev un sievai, ka viņa pati ir izprovocējusi sitienus, jo viņa, piemēram, paskatījās uz citu vīrieti, uzvilka pārāk īsus svārkus vai laikus nesakopa virtuvi.

Lasi vēl: Gurķus uz palodze var sēt jau šodien un tie izaugs vareni

Sievietes pašas bieži vien vaino sevi, ka ir izprovocējušas vardarbību no sava vīrieša puses
Viņām vienkārši tiek skalotas smadzenes, ka viņas pašas ir izdarījušas kaut ko ne tā. “Esmu pati vainīga pie tā, ka liku viņam domāt, ka es viņu krāpju.”
Kad vīrietis atvainojas par rokas pacelšanu pret savu sievieti – tas ir vēl viens kontrolēšanas veids
Viņš var vienkārši piekaut savu sievieti, bet pēc tam raudādams uz ceļiem atvainoties viņai par nodarīto. Ziedi, dāvanas… Atvainošanās var šķist tik patiesa, ka jūs patiešām gribēsiet viņam piedot.
Vīrieši, kas sit savas sievietes, ir nepārliecināti un nespēj kontrolēt savas emocijas
Reizēm šķiet, ka viņi ir pavisam normāli un emocionāli stabili. Taču bailes viņu pazaudēt vai nespēja viņas kontrolēt noved viņus pie naida uzplaukumiem un fizisku vardarbību.
Kad vīrietis paceļ roku, viņš domā, ka viņam ir tiesības to darīt
Viņš tic, ka drīkst izmantot jebkādus līdzekļus, lai kontrolētu situāciju. Pat tad, kad atbrauc Pol***ja, viņš nekaunas par sevis nodarīto, bet gan attaisnojas: “Viņa to bija pelnījusi, uzvedās kā padauza!”

Lasi vēl: Pēc šīs diētas es 3 dienu laikā nometu 5 kilogramus. Tik viegli un jūties pāēdis!
Ja jūsu vīrietis jums sit, viņš diez vai labosies
Jā, lielākā daļa šādu vīriešu nevēlas laboties. Viņi uzskata, ka viņiem ir taisnība. Taču lieta ir tāda, ka šī vardarbība ar laiku tikai pasliktināsies, tādēļ iesakām nepalikt kopā ar šādu vīrieti.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru