Jaunietis bēgot no likumsargiem sasit netrafarēto Pol***jas automašīnu “Subaru Forester”

Jaunietis piektdienas naktī metās bēgt no Pol***jas. Tika raidīti arī brīdinājuma šāvieni gaisā, arī jaunietis to ignorēja. Vēlāk noskaidrojās, ka jaunietim nemaz nav autovadītāja apliecības. 

Lasi vēl: Šis var atgadīties ar jebkuru šoferīti visā pasaulē! Šis cilvēks mira dēļ savas automašīnas, bet Pol***ja par to klusē…

Policistiem tomēr izdevās nepilngadīgo jaunieti aizturēt un nogādāt Pol***jas iecirknī, vēsta Jauns.lv

Likumsargi stāsta, ka aizvadītajā piektdienā īsi pirms pusnakts Valsts Pol***jas Speciālo uzdevumu nodaļas inspektori, patrulējot ar netrafarēto Pol***jas automašīnu “Subaru Forester”, Olainē pamanīja kādu aizdomīgu “Audi” markas automašīnu.

Likumsargi nolēma transportlīdzekli apturēt un veikt pārbaudi, taču pēc Pol***jas aicinājuma apturēt automašīnu, tās vadītājs nereaģēja un turpināja braukt. veicot atpakaļgaitas manevru, “Audi” vadītājs izraisīja sadursmi ar Pol***jas auto un aizbēga no notikuma vietas.

Diemžēl šādu jauniešu aizvien vairāk parādās uz ceļiem. Viņi apdraud, gan paši sevi, gan arī gājējus un citus ceļu satiksmes dalībniekus.

Pēc brīža vadītājs pie dzelzceļa pārbrauktuves atkal nesavaldīja savu spēkratu un nobrauca no ceļa braucamās daļas, uzbraucot uz dzelzceļa sliedēm. Taču, braucot atpakaļgaitā, agresīvais vadītājs atkārtoti uzbrauca Pol***jas dienesta automašīnai, bojājot tās priekšējo daļu. Arī šoreiz šoferis pameta notikuma vietu.

Neatlaidīgais jaunietis ar visiem spēkiem mēģināja no likumsargiem aizbēgt, taču protams, ka tas neizdevās un policisti spēja pārkāpēju aizturēt. Trakais, nepilgadīgais autovadītājs par laimi nevienu cilvēku netraumēja, taču pat bija gatavs iebraukt svešu cilvēku pagalmos.

Automašīnā atradās arī pasažieris – blakussēdētājs, kurš dzimis 2003. gadā. Kā noskaidrots, vadītājs bija kāds nepilngadīgs 2000. gadā dzimis jaunietis, kurš pēcāk tika nogādāts Olaines Pol***jas iecirknī kā ziņo Jauns.lv 

Prieks, ka likumsargiem izdevās pārkāpēju aizturēt!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru