Jēkabpils reģionālajā Slim**cā iecelta jauna valde

19. aprīlī, Jēkabpils domes priekšsēdētājs, pašvaldības uzņēmuma – SIA “Jēkabpils reģionālā Slim**ca” kapitāldaļu turētājs – Raivis Ragainis iecēlis amatos jauno SIA “Jēkabpils reģionālās Slim**ca” valdi trīs locekļu sastāvā – valdes priekšsēdētājs turpmāk būs Gvido Liepiņš, bet valdes locekļi Andrejs Miļčevskis un Inna Budovska.

Jau ziņots, ka Jēkabpils pilsētas pašvaldība martā izsludināja konkursu uz Slim**cas valdes locekļu amatiem, saņemot septiņus pretendentu pieteikumus. Vērtēšanas komisija tās priekšsēdētāja Raivja Ragaiņa vadībā izvērtēja visus pieteikumus atbilstoši konkursa prasībām, un visi pretendenti tika uzaicināti uz intervijām. Komisijas sastāvā bez tās vadītāja, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja, bija arī pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieki Līga Kļaviņa un Andris Rutko, kā arī pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis un personāldaļas vadītāja Jolanta Liepiņa, bet vadošais komisijas konsultants bija Latvijas Slim**cu biedrību valdes priekšsēdētājs Jevgēņijs Kalējs.

Vērtēšanas komisija pieņēma lēmumu rekomendēt pašvaldības kapitāldaļu turētāja pārstāvim iecelt SIA “Jēkabpils reģionālā Slim**ca” valdē sekojošus pretendentus – valdes priekšsēdētāja amatā Gvido Liepiņu, valdes locekļa (galvenais ārsts) amatā Andreju Miļčevski un valdes locekles amatā Innu Budovsku.

“Pilsētas vadība, un es tajā skaitā, jau vairākkārt esam uzsvēruši, ka Jēkabpils reģionālā Slim**ca ir viena no nozīmīgākajām pilsētas kapitālsabiedrībām. Un tieši tāpēc mēs ar vislielāko nopietnību vērtējām potenciālos valdes locekļus konkursā, kurā kā vadošo ekspertu – konsultantu piesaistījām arī Latvijas Slim**cu biedrības valdes priekšsēdētāju Jevgēņiju Kalēju. Tas tika darīts vispirms jau tādēļ, lai izslēgtu jebkādu, kā tagad moderni saka, “aizdomu ēnu” par konkursa negodīgu norisi,” akcentēja Raivis Ragainis. “Domāju, ka esam vispusīgi izvērtējuši visus kandidātus un pieņēmuši, mūsuprāt, ļoti labu, uz Slim**cas nākotni vērstu lēmumu,” uzskata pilsētas domes priekšsēdētājs.

Jaunais Jēkabpils reģionālās Slim**cas valdes priekšsēdētājs Gvido Liepiņš ir augsta līmeņa menedžeris, kura uzdevums būs nodrošināt stabilu un plānveidīgu Slim**cas attīstību, tostarp – arī Slim**cas finanšu rādītāju nodrošināšanu un pakalpojumu jomas attīstību. Gvido Liepiņš līdz šim bijis apdrošināšanas akciju sabiedrības “Balta” Jēkabpils reģionālās filiāles vadītājs, nodrošinot kompānijas darbību Jēkabpils, Līvānu un Preiļu reģionos. “Mana līdzšinējā darba pieredze saistīta ar uzņēmumu attīstības un darbības stratēģiju plānošanu un īstenošanu, pārmaiņu vadību, uzņēmumu administratīvo un finanšu vadību, kā arī klientu apkalpošanas pilnveidošanu, tādēļ šī pieredze ir ļoti būtiska arī Slim**cas nākotnei. Esmu pārliecināts, ka tikai strādājot komandā un sadarbojoties var sasniegt lieliskus rezultātus,” norāda jaunais Slim**cas valdes priekšsēdētājs.

Valdes loceklis (galvenais ārsts) Andrejs Miļčevskis ir ķirurgs, praktizējis Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes Slim**cā, līdz šim brīdim bijis AS “Vese***as centru apvienība” ķirurģijas nodaļas vadītājs. Viņam labi pazīstama arī reģionālo Slim**cu specifika, jo strādājis Gulbenes un Rēzeknes Slim**cās. Andrejam Miļčevskim nav sveša arī Jēkabpils – rezidentūras laikā strādājis Jēkabpils reģionālajā Slim**cā kā ķirurgs – rezidents. “Manas aktivitātes būs vērstas uz Vese***as aprūpes sniegto pakalpojumu efektivitātes pilnveidošanu, modernizēšanu un optimizēšanu, ieviešot jaunākās medicīniskās tehnoloģijas un piesaistot kvalificētus speciālistus,” uz savām prioritātēm norādījis Andrejs Miļčevskis.

Valdes locekle Inna Budovska ir absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes Vese***as vadības maģistra programmu, iegūstot plašas zināšanas Vese***as iestāžu vadībā un Vese***as pakalpojumu ieviešanā Vese***as aizsardzības iestādēs, kā arī ieguvusi bakalaura grādu ekonomikā un starptautiskajās attiecībās Saseksas universitātē Lielbritānijā, kas ļaus viņai plašāk paraudzīties uz Slim**cas attīstību gan reģionālā, gan valsts un starptautiskā mērogā. “Jēkabpils Slim**cai ir jāsakārto prioritātes, un, balstoties uz tām, valdei jāpieņem stratēģiski attīstības lēmumi. Arī es esmu pārliecināta, ka Slim**cas valde ir vienota komanda, kas pieņem lēmumus un ir vienota to realizācijā,” uzskata Inna Budovska.

“Esam iezīmējuši Jēkabpils reģionālajai Slim**cai jauna ceļa sākumu,” norāda Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis, “mūsu izvēle ir izdarīta, tagad jādod iespēja jaunajai valdei realizēt savu redzējumu par Slim**cas attīstību.” Jaunā valde Jēkabpils reģionālajā Slim**cā darbu sāks 1. maijā, bet jau 25. aprīlī jaunā valde tiksies ar Slim**cas kolektīvu, arodbiedrību un domes vadību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru