Juglā šodien peldas vairāk kā simts cilvēku – ziemas peldēšana uzņem apgriezienus! FOTO

Šodien Bābelīša ezerā, Juglā, pulcējušies vairāk kā 100 ziemas peldētāji jeb tā dēvētie “roņi”, uzstādot jaunu kolektīvās peldēšanās rekordu.

Pasākumu organizē “Rūdīšanās skola” un turpmāk visi, kas jūtas gana drosmīgi, lai pamēģinātu kā ir peldēties ziemā tiek aicināti uz kopīgām peldēm Bābelīša ezerā katru svētdienu plkst. 11.00. Notiks kopīga iesildīšanās, tiks doti padomi ziemas peldēšanā un pēc tās būs sasildīšanās vingrinājumi.

Rūdīšanās skola savā Facebook kontā par pasākumu ziņo: “Iepriekšējā gadā mēs secīgi bijām ezerā 79 cilvēki, šogad, par godu Latvijas 100. gadiem mums ir ideja, ka mēs varētu vienlaicīgi sapulcināt ezerā vismaz 100 dalībniekus, kas varēs tur uzturēties 15 sekundes. Mūsu mērķis ir parādīt, ka mēs esam spēcīgāki par to, ko redzam, jūtam un dzirdam, bet to var pierādīt tikai ar darbiem un rīcību, tāpēc būs jādara un jākāpj! Ja arī Tevi uzrunā šī ideja un Tu vēlies pievienoties šajā notikumā un būt daļa no kaut kā lielāka, tad pievienojies.”

Rūdīšanās skola šo svētdien notikušo pasākumu izveidojusi ar mērķi dot pienesumu Latvijas simtgadei, tādējādi piesaistot vairāk kā 100 ziemas peldētājus.

Image may contain: 1 person, ocean, outdoor and water

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, crowd and outdoor

Image may contain: 8 people, people smiling, crowd and outdoor

Image may contain: 4 people, outdoor

Image may contain: 10 people, people smiling, outdoor

Image may contain: one or more people, tree, snow, outdoor and nature

Avots: facebook.com

Foto: Mārtiņš Zilgalvis, Photo Agency 64

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru