Jūnija sākumā gaidāms mēness aptumsums, kurš atnesīs daudzas vētras un strīdus. Šādi pavisam noteikti tu tam tiksi pāri

Sākam jau laicīgi gatavoties mēness aptumsumam. Pilnmēness vienmēr ir emocionālākais šī laika periods. 

Aptumsums būs strēlnieka zīmē un tas nozīmē, ka šī laika notikumos tev būs nepieciešama strēlnieka gudrība un optimisms. Šajā laikā tev būs iespēja pārdomāt visu dzīvi un pieļautās kļūdas. Pavadi šo laiku vienatnē ar sevi.

Šis mēness aptumsums liks cilvēku emocijām plosīties kopā ar saprātu, tādēļ ir iespējami dažādi strīdi. Venēra un Saturns šoreiz liks ķildoties arī ar ģimenes locekļiem.

Venēra būs tuvāk pie mēness, kas nozīmē, ka sievietēm būs visgrūtāk tikt galā ar emocijām. Bet, no otras puses, aptumsums parādīs, kur ir problēmas, kuras ir nepieciešams labot.

Piemēram, var parādīties konflikti, kas jau sen ir nobrieduši, un tagad uz paaugstinātas emocionālās pakāpes fona sajūtas un attiecības, kuras jūs vēl neesat pārdzīvojis līdz galam, vai kuras jūs nomāc un palēnina utt., var likt sevi just atkal.

Bet šeit ir svarīgi saprast, ka nekas nenotiek pēkšņi no nekurienes. Un, ja jūs patiešām esat gatavs vispārējai savas iekšējās pasaules sakopšanai, iztīrīt to no visa nevajadzīgā, tad Saturns palīdzēs ar šo tikt galā.

Lasi vēl: Kaimiņi tevi apskaudīs par krāšņajām peoniju kupenām. Tās tikai pareizi jākopj, sākot jau no pavasara

Ja spēsiet laicīgi sakārtot savas domas, tad mēness aptumsumu pārdzīvosiet ļoti viegli un pat to nemanīsiet. Aptumsuma valdnieks ir Jupiters, viņš mīl paplašināties, palielināties. Un tas nozīmē, ka šajā periodā bieži nāksies pārspīlēt.

Es iesaku uztvert šādas situācijas nevis no emociju, baiļu utt. puses, bet gan uztver mierīgi un ar saprātu. Veiksmīgi jums pārvarēt šo situāciju!

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru