Kā pareizi un lietderīgi pavadīt 2018. gada rudeni katrai no zodiaka zīmēm? Tērē laiku lietderīgi!

Atvaļinājumu sezona un siltākais gadalaiks jau ir galā, taču, neskatoties uz to, arī rudens katram no mums var dāvāt lielisku iespēju racionāli un reizē arī interesanti pavadīt brīvo laiku. Lai būtu iespēja pavadīt šo ceturksni pēc iespējas lietderīgāk un nav jānožēlo velti izšķiestais laiks, astrologi sagatavoja pārskatus katrai Zodiaka zīmei un sniedza rekomendācijas, kā labāk pavadīt rudeni.

Rudens ir gleznainākais un krāsainākais gadalaiks. Un stereotips, ka rudens vienmēr saistās ar skumjām, ir pilnībā aplams. Pietiks atcerēties plaši pazīstamus slaveno dzejnieku garadarbus, kas veltīti rudenim. Ja jūs nezināt, kā izmantot savu emocionālo un enerģētisko potenciālu tuvāko trīs rudens mēnešu laikā, nepārdzīvojiet, zvaigznes sniegs jums savu padomu.

Auns

Pārāk aizņemtiem, aktīviem un neapturamiem Auniem zvaigznes uzstājīgi iesaka rast harmoniju pie dabas krūts. Vislabāk būs piemērot sēņošana, atpūta pie ūdens un kruīzi, atpūta parkos vai dārzkopība. Saskarsme ar dabu dāvās Auniem daudz patīkamu un mierīgu mirkļu, kad viņi spēs rast mierinājumu un atslābt. Meža vide viros spēkus, kas būs vajadzīgi nākotnē.

Vērsis

Zemes stihijas pārstāvjiem – Vēršiem horoskops iesaka rast omulības sajūtu mājās, ģimenes lokā. Laiks, kas pavadīts ar saviem radiem un tuviniekiem, stiprinās emocionālās saites un dāvās neaizmirstamus mirkļus. Mājās vienmēr var atrast daudz kopīgu nodarbju, tās varētu būt kopīgā vakariņu pagatavošana, filmu satīšanās, spēlēšanās ar mājdzīvniekiem. Citreiz arī laiks, kas pavadīts vienatnē, var izrādīties lietderīgs, un sniegt prieku. Šajā laikā nevajadzētu slinkot, labāk pacensties atrast kādu patīkamu nodarbi.

Dvīņi

Vienmēr aktīvajiem Dvīņiem vasaras aiziešana kļūs par iemeslu skumjām. Viņiem būs grūti atvadīties no burvīgām un bezrūpīgām vasaras dienām. Ja atļaus laikapstākļi, tad Dvīņi vēl spēs izbaudīt vasaras burvību , pasēdēšanas pie ugunskura, pastaigas mežā, peldes upēs vai ezeros. Zvaigznes iesaka Dvīņiem vairāk laika pavadīt izklaidēs ar draugiem un paziņām. Tiem, kam palaimēsies apmeklēt kādu svētavotu, noteikti vajadzētu ieliet tīru ūdentiņu saviem krājumiem.

Vēzis

Melanholiskos un sentimentālos vēžus noteikti iepriecinās romantiska pastaiga lietus laikā. Saistībā ar šādu noskaņojumu, horoskops sola Vēžiem, ka tie spēs rast harmoniju ar sevi un dabu, ja dosies sēņot vai ogot. Lai nesaaukstētos, Vēžiem vienmēr jāņem līdzi lietussargu. Vēži ar entuziasmu dosies īslaicīgos rudens ceļojumos, piemēram, vienas dienas izbraukumos un ekskursijās. Ja darbā tiks piedāvāts komandējums, no tā nevajadzētu atteikties.

Lauva

Visas bez izņēmuma Lauvas vilina tālie horizonti. Pēc savas zodiakālās būtības esot plēsējiem, daudziem Lauvām patīk zveja, medības un aktīvā atpūta. Tieši tāpēc astrologi iesaka Lauvām pavadīt rudeni prom no ierastās mājas vides. Pikniku rīkošana pie dabas, sēņošana, ārstniecisko augu vākšana, zveja ļaus Lauvām sajusties kā īstiem ģimenes galvām un apgādniekiem.

Jaunavas

Jaunavām rudens paies mierīgi. Jaunavām nav tieksmes meklēt romantisko dabā, tāpēc viņām labāk piemeklēt kādu nodarbi mājās. interesantu hobiju, kas kliedēs skumjas, līdzsvaros garastāvokli un būs labs laika kavēklis. Astrologi iesaka Jaunavām biežāk uzturēties sabiedriskajās vietās, šādi radīsies iespēja pievērst sev pretējā dzimuma uzmanību. Kas to lai zina, iespējams, tieši šoruden vientuļās Jaunavas satiks savu mūža mīlestību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru