Kad viņa ieraudzīja vīra bijušo sievu kāzās, viņa apstādināja ceremoniju un lūdza viņai piecelties!

Kad Kati Hilds apprecējās ar Džeremiju, viņa arī nolēma zvēret viņa dēlam Londonam no iepriekšējās laulības. Viņa apsolīja mīlēt un rūpēties par viņu. Tas bija ļoti mīļš žests.

Lasi vēl: Garšīgie pildītie ,,riekstiņi” – garša no bērnības.

Bet pārsteidzošāk bija tas, ko Kati viņas ceremonijas laikā lūdza Džeremija bijušai sievai un viņas jaunajam vīram. Viņa uzaicināja Kesiju un viņas vīru Taileru uz savām kāzām, jo viņa gribēja pārliecināties, ka viņa un Džeremijs varētu būt lieliska jaukta ģimene ar Kesiju un viņas vīru, jo mazais Londons bija atkarīgs no visiem.

Tādēļ, kad Kesija stāvēja kāzās, Kati pateicās viņai par to, ka pieņēma viņu kā savu draugu un ļāva viņai kļūt par Londona dzīves daļu. Viņa solīja būt brīnišķīga māte, sacīdama: “Es katru dienu vadīšu, mācīšu un palīdzēšu viņam.” Viņa apsolīja cienīt, strādāt, klausīties un sazināties ar viņu kā vecāks. Viņa beidza savus solījumus ar vīru Džeremiju un viņa bijušo sievu tā: “Es Jūs mīlēšu, neatkarīgi no tā, kas notiek mūsu ceļā. Mēs vienmēr būsim viena ģimene.”

Ne katru dienu, bijušās sievas kļūst par neatņemamu laulības ceremonijas daļu. Bet tas izrādīja lielu spēku un gatavību sadarboties, un tam vajadzētu iedrošināt citus darīt visu iespējamo bērnu labā, kas ir viņu aprūpē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru