Kādēļ Dievs saved mūs kopā ar cilvēkiem, bet pēc tam palaiž tos prom

Tā vien šķiet, ka noteiktos dzīves posmos Dievs atsūta mums cilvēkus, bez kuriem mēs nu nekādi nespētu iztikt.

Lasi vēl: 6 noslēpumi, kurus jums neatklās neviens ginekologs

Jūs noteikti piekritīsiet, ka ir ļoti grūti saprast, kādēļ vienā no saviem dzīves posmiem izjūtat pret kādu konkrētu cilvēku jūtas. Kādēļ ir cilvēks, ar kuru pēkšņi notiek “klikšķis”, kāds pavisam nepazīstams cilvēks, pret kuru pēkšņi izjūtat jūtas?

Tā vien šķiet, ka noteiktos dzīves posmos Dievs atsūta mums cilvēkus, bez kuriem mēs nu nekādi nespētu iztikt. Tie ir cilvēki, kas sniedz mums noteiktu dzīves mācību un iemāca kaut ko arī par mums pašiem.
Ir iemesls, kādēļ mūs pievelk noteikti cilvēki.

Tagad, palūkojoties atpakaļ, nav bijis neviens cilvēks, ar kuru man bija saikne, kas nebūtu iemācījis man kaut ko šajā dzīvē, kurš nebūtu nospēlējis manā dzīvē svarīgu lomu.

Ironija ir tāda, ka šie cilvēki manā dzīvē pabija vien īsu laiku – lai parādītu pareizo dzīves ceļu un jau pēc tam nozustu.
Reizēm jūsu dzīves teātris izvēlas, kāda veida aktieri nonāks jūsu dzīvē, taču, šķiet, ka tajā arī ir īstā dzīves burvība, kad jūs uzticaties Dievam tajā, kādus cilvēkus viņš jūsu dzīvē atsūtīs.

Viņš jums sniedz atbildes uz jautājumiem, kurus meklējāt, ar šo cilvēku palīdzību. Dievs apgaismo jūs, sniedzot jums cilvēkus, kas spēj atvērt jūsos pašas labākās īpašības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru