Kaimiņi pamanīja aizdomīgu telti blakus pagalmā un izsauca policiju. Kad policisti devās iekšā, viņi neticēja savām acīm!

Un kāda būtu Jūsu reakcijas, kad ieraudzītu kaimiņus, kuri Jums tik ļoti nepatīk, paņem un vienkārši Jūsu teritorjā uzstāda telti, iespējams tas bija tikai daļēji uz robežas, bet tomēr tas viss bija dīvaini. Lai vai kā, uz konkrēto telti devās kāds bērns, kurš tur palika arī gaišajā diennakts laikā. Tieši tāpēc kaimiņš ilgi nedomāja un izsauca policiju, jo tas viss sāka kļūt pārāk aizdomīgi.

Blakus kaimiņi policistiem arī pauda neizpratni par to, kā pēc gan cita kaimiņa teritorijā būtu jāuzslej telts un tajā visu laiku dzīvo kāds bērns, kurš tur uzturas dienas gaišajā laikā. Viss atgadījums notika ASV – Ņūmeksikas štatā. Bērna vecāki vienkārši gribēja maksimāli pārmācīt bērnu un uzcēla telti, lai tajā pats par savu naudu dzīvotu.

Dēlam kā izrādās ir tikai 16 gadi un tas viss sācies ar to, ka viņš regulāri zadzis naudu no saviem vecākiem. Tam sekoojuši vairāki sodi, tomēr tas neesot palīdzēs. Beigu beigās tas viss aizgājis līdz šim. Māte uzskatījusi, ka visa šī rīcība esot tikai un vienīgi laba dzīves mācība, lai viņš saprastu, ko izdarījis nepareizi.

Lasi arī: Cilvēki dusmīgi! Ja Tu nevēlies saņemt sodu, tad ienākuma nodokļa parāds valstij jāsamaksā līdz 17. Jūnijam

Dēls esot zadzis naudu, kā arī dažādas mantas, līdz mātei tas ir bijis pēdējais piliens un kopā ar vīru pieņēma šādu lēmumu. Ierodoties notikuma vietā Pol***ja tik tiešām neticēja savām acīm, jo bērns tiešām bija iekārtojies teltī uz patstāvīgu dzīvošanu. Tika uzzināts, ka viņam bija ļauts doties uz māju, tikai uz tualeti. Pol***ja pavēstija, ka vecāki iespējams tiks sodīgi. Zemāk arī video sižets :

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru