Kas tik nenotiek! Busulis kameru priekšā vienkārši sakaujas

Katru dienu tādu skatus neredzēt, taču pats Intars Busulis savā Instagram sociālajā platformā ir publicējis kādu internetu video, ko daudzi iespējams nemaz nesapratīs un tas šajā visā ir pats dīvainākais. Vai būsiet, ko tādu iepriekš redzējuši no Intara Busuļa puses? Diez vai!

Viņš video ir redzams kopā ar visiem pazīstamo Latvijas dziedātājus Jāni Stībeli un acīmredzami kopā itkā “iekausta” kādu Televīzijas raidījuma vadītāju, taču cik tas viss bija nopietni.

Konkrētajā video ir redzams, ka Intaru Busuli pamatīgi sadusmo, kad konkrētais Televīzijas raidījuma vadītajs izteicies, ka viņš esot puisis no laukiem un acīmredzami Intars Busulis sevi centās aizstāvēt, kā arī savu dzimto pilsētu Talsus, līdz ar to viņam gāja palīgā arī Jānis Stībelis.

Zem ievietotā video viņš ierakstījis tekstu, ka vienkārši aizstāvam savu vismīļāko un skaistāko pilsētu visā pasaulē.

 

View this post on Instagram

 

Labvakar .. ?? .. ?⭐️Добрый вечер .. ar @janisstibelis aizstāvam savu vismīļāko, skaistāko pilsētu pasaulē… #TALSI ?? … Защищаем свой город ? для нас с Янисом он cамый большой и красивый город в мире ❤️#Repost @vovaazarov А давайте дадим ему в глаз ? ? или как нужно ПРить город @talsi @talsu_tautas_nams @talsu_novads @talsitourism #интарсбусулис #intarsbusulis #janisstibelis #ВоваАзаров #VovaAzarov #Talsi #город #драка #позитив #шутка #pasākumuvadītājs #KāzuVadītājs #Ведущий #ведущиймероприятий #ведущийнасвадьбу #ведущийнакорпоратив #ВедущийРига #ВедущийТарту #ВедущийЮрмала #ВедущийЭстония #ВедущийСпБ #ВедущийМосква #ведущийЛитва #ведущийКиев #

A post shared by iитαяѕ вυѕυℓiѕ ? (@intarsbusulis) on

Īstenībā tas viss esot bijis tāds, kā lielisks joks, kurā konkrētais Televīzijas vadītājs izteicies par to, ka šis ir bijis lieliskākais piemērs, kā reklamēt savu dzimto pilsētu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru