Kosmonautu recepte locītavu Vese***ai. Nopelnījusi pilnīgu uzticamību!

Lai arī šīs profesijas pārstāvjiem ir paši labākie ārsti un nodrošināta ārstēšanās labākajās klīnikās, dažreiz tautas metodes izrādas daudz spēcīgākas. 

Padomju laika astronauts Georgijs Grečko kādā intervijā reiz atklāja vienu no metodēm, ko viņš izmanto, lai uzlabotu locītavu darbību. Tāpat arī Gregorijs Mihailovičs neveiksmīgi izlēca ar izpletni un viņam diagnosticēja daudzfragmentāru lūzumu. Sekoja operācijas, sākās rehabilitācijas kurss un sekoja ilgs dzīšanas laiks.

Ārsti astronautam lika aizmirst par atkārtotiem lidojumiem kosmosā, tomēr viss mainījās pateicoties kādai receptei, ko viņam ieteica kolēģis.

Lasi arī: 5 kļūdas, ko pieļauj novecojusi sieviete un bojā savu izskatu

Maisījums kauliem un locītavām – tikai 4 sastāvdaļas

Lai pagatavotu šo recepti būs nepieciešami apmēram 10 citroni. Izspiediet no tiem burkā sulu tā, lai tie pārklāj nākošo sastāvdaļu – olu. Tad trauku liek ledusskapī un gaida, līdz olas čaumala ir pilnībā izšķīdusi skābajā sulā.

Kad paliek pāri tikai baltais olas apvalks, to liek sietā un izberž caur sietu sterilizētā (!) burkā. Pievieno 50 – 70ml konjaka, 1,5 ēd.k. medus – alkohols kalpos kā konservants, bet medus uzlabos produkta garšu. Kā ari citronu sulu.

Kad viss sajaukts, aizveriet vāku un turiet to ledusskapī. Iesakām pievienot dažādas smalcinātas zālītes, piemēram, nātres, pienenes u.c.

Pirms katras ēdienreizes apēdiet lielu karotu ar šo maisījumu.

Šī recepte lieliski nostiprina kaulus, veicina skrimšļu atjaunošanos, palielina locītavu elastību un tam ir pretiekaisuma iedarbība. Šādā veidā citrona skābes un kalcija sāļu koncentrāts piecas reizes labāk absorbē problēmas kā parastais kalcijs. Tas veicina metabolismu.

Esiet uzmanīgi! Šo maisījumu nedrīkst lietot ilgstoši, kā arī cilvēki, kuriem ir gastrīts vai paaugstināta jūtība pret skābumu.

Esiet veseli!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru