Laulības dzīve sastāv no pieciem posmiem. Ja mūsdienu cilvēks zinātu par šiem pieciem posmiem, nebūtu jāpiedzīvo vismaz 80% no laulību šķiršanām.

Mēs katrs pats izvēlamies sev sievu vai vīru. Taču, lai laulības dzīve būtu veiksmīga, nepieciešams vienam otru izpētīt, sadraudzēties un tad jau var iemīlēt. Daudzi cilvēki domā, ka mīlestība ir pirmais “Konfekšu un ziedu” posms. Jo, līdzko zūd romatika, krīt rozā brilles, partneri sastopas ar pirmajām grūtībām, pirmajiem pārbaudījumiem viņu attiecībās. Ir cilvēki, kas uzskata, ka mīlestība jau ir beigusies.

Lasi vēl: TOP -10 frāzes, kuras jūs 100% dzirdēsiet no apkārtējiem cilvēkiem pēc kāzām

Konfekšu un ziedu posms
Šis posms ilgst apmēram 18 mēnešus. Tas saistāms ar to, ka gan sievietēm, gan vīriešiem iemīlēšanās gadījumā organismā izstrādājas hormoni, kas palīdz uz pasauli lūkoties daudz krāšņākos toņos. Šajā laikā jums šķiet, ka jūsu partneris ir pats ideālākais. Cilvēks jūtas tā, it kā atrastos narkotisko vielu ietekmē.
Šajā posmā noteikti nevajadzētu pieņemt pēkšņus un sasteigtus lēmumus, kas mainīs visu jūsu dzīvi. Sajūta, ka atrodaties tādā kā ekstāzē, pavisam drīz ja zudīs, un viss kļūst tāds, kā bija.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru