Ļoti svarīga ziņa! Nepažēlojiet 3 minūtes, lai izlasītu

Tas ir ļoti nopietni, pasargājiet sevi un savu ģimeni!

Kino apmeklētāja sēdās uz krēsla un sajutainjekcijas dūriena sāpes kājā. Kad viņa apskatījās cieši, viņa redzēja nedaudz redzamu adatu, kas bija redzama tikai apmēram 3-4 milimetri, kā arī piezīmi: “JŪS tikko ir inficējuši ar AIDS”. Slimību kontroles centrs ziņo par daudziem līdzīgiem gadījumiem citās pilsētās, kas notikušas nesen. Visas adatas tika pārbaudītas attiecībā uz AIDS reakciju un bija pozitīvas.

Slimību kontroles centrs ziņo:

“Adatas sāk atrast pat bankomātos. Mēs lūdzam ikvienam būt uzmanīgākam, piesardzīgākam, kad sastopat līdzīgu situāciju. Jāpārbauda visi krēsli sabiedriskajā transportā, vilcienos, lidmašīnās, jo tie var radīt draudus jūsu Vese***ai un dzīvībai.

Pirms apsēžaties – uzmanīgi paskatīties uz sēdekļa muguriņu un sēdekli pašu. ” Tas ir jauns terorisma veids, ko veido starptautiska neoficiāla HIV slimnieku un AIDS slimnieku apvienība. Viņiem nav nekā zaudēt viņu dzīvē, un tāpēc viņi nolēmuši atriebties – jeb ieriebt citiem.

Turklāt centrs lūdz jūs glābt dzīvību, ja jūs nosūtīsiet šo vēstuli pēc iespējas lielākam skaitam cilvēku – tikai kā brīdinājumu, lai sabiedriskā transportā viņi ir piesardzīgāki – pastāv potenciāls drauds. Nesen viens ārsts ziņoja, ka līdzīgs incidents notika Indijas galvaspilsētas filmu teātrī ar viņa pacientu.

Jaunā sieviete bija saderinājusies un gatavojās precēties pēc diviem mēnešiem, bet devās uz kino un saņēma injekciju ar šādu piezīmi: “Laipni lūdzam AIDS slimnieku un HIV inficēto cilvēku pasaulē.”

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru