Mairis Briedis nākošajā dienā pēc zaudējuma publicē vietnēs ”Facebook” un ”Instagram” paziņojumu

Pēc smagi piedzīvotā zaudējuma Mairis Briedis ir publicējis pirmo ziņu, kurā pasakās visiem atbalstītājiem un līdzjutējiem, gan pie tv ekrāniem, gan arī arēnā. 

Lasi vēl: Atklāti: īsā laika periodā trīs sievietēm paternitātes testi ir uztaisīti kļūdaini. Viņas vēlējās uzzināt sava bērna tēvu…

Šī bija vērienīgākā cīņa, kāda vien ir notikusi Latvijā, taču mūsu latvju spēka vīrs šoreiz padevās Usikam. Sociālajās vietnēs tūkstošiem cilvēki publicē atbalstošus ierakstus, kas ir domāti Mairim Briedim.

Lielākā daļa cilvēku neuzskata, ka viņš ir zaudētājs, bet gan uzskata, ka visiem reiz ir jāmāk zaudēt, lai attīstītos vēl vairāk un lai kļūtu vēl spēcīgāki.

Arī šoreiz Mairis uzstāj, ka strādās turpmāk vēl cītīgāk un trenēsies vēl daudz vairāk nekā līdz šim. Viņš uzskata, ka šoreiz viņu pievīla viņa mierīgums, gan pirms cīņas, gan arī cīņas laikā.

Nākamreiz viņš solās būt daudz stiprāks un ātrāks. Bez žēlastības sakaus savus pretiniekus!

Lasi vēl: Mairis Briedis pret Oleksandru Usiku: spilgtākie momenti no iespaidīgākās cīņas, kura notikusi Latvijā!

Lūk, ko viņš publicē nākamajā dienā pēc piedzivotā zaudējuma:

https://www.instagram.com/p/BeePlUPHT8d/?taken-by=mairisbriedis

Viennozīmīgi latvieši viņu atbalsta un turpinās atbalstīt arī turpmākajās cīņās. Kā arī nevar aizmirst, ka Briedis uzstāja, ka vēlas revanšēties ar Oleksandru Usiku.

Briedis ir pārliecināts, ja būtu viens raunds vairāk, tad Usiks būtu kritis ar nokautu. Viņš mums tik un tā ir un būs labākais latviešu bokseris! Mairi, turies! Mēs par tevi!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru