Mamma par visu notikušo skandālu Rēzeknes Slim**cā izsakās ar asarām acīs : “Tā rezultātā, es vienkārši zaudēju savu dēlu”

Latvijas valsts pilsone, kuras vārds pašlaik netiek atklāts, ārsta vienkāršās nolaidības pēc Rēzeknes galvenajā Slim**cā ir zaudējis dzīvību. Tas viss ticis iesniegts arī zināmajā portālā – sūdzības.lv. Sieviete atklājusi, ka grib, lai visi cilvēki uzmanās no Rēzenkes Slim**cas kā tādas, un it īpaši no Slim**cas darbinieces Intas B.

Viņa atklājusi, ka konkrētā Slim**cas darbinieces – Inta.B. bija dežūrārste, kas sievietes dēls atradās konkrētajā Slim**cās un ārstējās tieši terapijas nodaļā. Iesākumā jau sieviete izteikusies, ka daktere pari par sevi bijusi ļoti rupja un nepmierināta, jo pēkšņi tikusi izsaukta – tāpēc, ka dēlam palicis ļoti slikti.

Ārste iesākumā nekādīgi pat necentā iedziļināties konkrētajā problēmā. Viņa vien pateica, ka pa dienu varēs, ko pateikt, līdz rītam nāšoties paciesties, vai tas maz ir normāli? Rezultātā māte sūdzības.lv raksta, ka nakts vidū 2.55 viņas dēls vairs nav bijis šajā pasaulē un aizgājis…

Māte paziņo, ka šāda izturēšanās, ne tikai ir pavirša pret darbu, bet arī pret cilvēku dzīvību un konkrētā Inta. B. šajā ziņā nav profesionāle, kas spēj sniegt palīdzību!

Māte komentāru sadaļā jau ir saņēmusi ieteikumus vērsties konkrētās valsts iestādēs, ko māte arī darīs. Kāds arī ievietoja komentāru par to, ka sievietei noteikti jāvēršās Slim**cas vadībā un jāsāk ar turieni, iespējams tas nebūs jau pirmais gadījums. Bet sievietei noteikti ies un cīnīsies, jo tas vienkārši nav normāli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru