Nākušas klajā bēdīgas ziņas saistībā ar Allu Pugačovu

Iepriekš jau tika paziņots par to, ka Pugačovas Vese***as stāvoklis nav bijis labākajā kārtībā, īpaši tas bija redzams pēdējos mēnešos. Tomēr pašlaik pēc preses uzņemtajām bildēm un video šķiet, ka Pugačova ir diezgan labā stāvoklī, jo bieži dodas ārā un vairs neklibo. Tomēr arī tagad nākušas klajā bēdīgas ziņas!

Pirms pavisam neilga laika krievu medijos paradījās oficiālas ziņas, ka slavenā Krievijas estrādes dziedātāja Alla Pugačova pārcietusi smagāku operāciju, kura nemaz iepriekš nav tikusi plānota. Vēlāk pēc ziņām, šo faktu apstiprināja arī pati Pugačova.

Konkrētā operācija tikusi veikta Izraēlā, par ko daudzi brīnujušies, jo nav sapratuši vai tas ir bijis tādēļ, ka viņa tur atpūtusies, vai tādēļ, ka Izraēlā ir konkrētās nozares labākie speciālisti.

Pati Pugačova apstiprināja, ka viņai nav bijis labi ar barības vadu, precīzāk – saistībā tieši ar diafragmu. No turienes tad arī ir radušās vairākas problēmas, kuras tā vienkārši nevarēja atstāt. Beigās vien piebildusi to, ka viss esot savests kārtībā un atliek vien rūpēties par sevi, jo kurš gan cits to darīs, katra Vese***a ir stipri jāsargā!

Lasi arī: Tautieši atgriežoties atpakaļ Latvijā atklāj, kā patiesībā šeit jūtas un ir ļoti nepatīkami pārsteigti!

Zināms, ka operācija bijusi ļoti nozīmīgi, jo tā var ietekmēt daudz ko. Pugačovai tas bija nepieciešams, jo viņai vēlāk ir ieplānots solo koncerts, kas notiks Kremlī 17. aprīlī. Prieks, ka Pugačova pašlaik jūtas lieliski!

Avots: nra.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru